Cep telefonunun anlık performansını artırma (netquin mobile guard yardımıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kobrra

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonunun anlık performansını artırma (netquin mobile guard yardımıyla)
Merhaba arkadaşlar bu benim ilk mesajım.Öncelikle bunu belirteyim.Forumda bu programla ilgili bir sürü konu var.Fakat bu şekilde hızlandırmaya dair bir konu bulamadım.Ve gelelim konumuza.Öncelikle mobilden yazdığımı belirteyim.Yani programın linkini yazamayacağım.Ama forumda arayınca bulabilirsiniz.Programı yüklediğinizi varsayarak açıklamaya geçiyorum.
1-) Programı açın.
2-)Ama menüsünden task manager (task mgr. şeklinde kısaltılmış olabilir) aracına tıklayın.
3-)Orada şu anda açık olan uygulamalar olacak.Hiç açık olmadığı halde "mesajlar" "rehber" gibi şeyler görebilirsiniz.Onları kapatmanızda hiçbir sakınca yok.Tavsiyem options sekmesinden "close all apps" a tıklamanız.DIKKAT: Bu işlemi yaptığınızda bütün arka plan işlemleri duracağı için opera gibi açık uygulama varsa kapanacaktır.
4-)Programın ana menüsünden "clean spam" aracını çalıştırın.System spam işlemiyle telefon hafızasını rahatlatabilirsiniz.
5-)Programda ki "safe mode" aracını çalıştırın.Yes deyin.UYARI: Bu işlem telefonun bir anlık kararsız çalışmasına yol açabilir.Fakat çok düşük bir ihtimaldir.Ve bir süre sonra geçer.
6-)Geldik son adıma.Programın ana menüsünden "boot mgr" ye tıklayınız.Oradan telefonun açılışında otomatik açılan programları bulabilirsiniz.Gereksiz gördüklerinizi sol taraftaki "options" sekmesinden "Block Auto-Start" işlemiyle kaldırın.
(3. Ve 5. adımda anlatılanlar telefonun anlık performansını sağlar.Yani etkisi kısa sürer)

Bu yazımı okuyan kişilerin bir kısmı bu işlemleri biliyor olabilir.Benim amacım programı nasıl kullanacağını bilmeyenlere birşeyler anlatabilmek.
SON BIR NOT:Bu programla HACK siz telefonlardan private dosyaları açılabiliyor.Ayrıntılı bilgi için forumda bununla ilgili açılmış konular mevcut.

• Beğen
Tepkiler: cenk_levent

'Şeref'

Emekli Yönetici
Bilgi için teşekkürler :oke:

Kobrra

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim umarım işine yarar

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Emeğin için teşekkürler. Hızlandırma için netquin'in en önemli fonksiyonu olan açılış programlarını yönetmeyi de ekleyebilirsin kardeş. Boot mgr. bölümünden yapılıyor. Anlatım sana kalmış.

Kobrra

Üye
    Konu Sahibi
hatırlatma için sağol kardeş

Mert045

Mert045

Üye
Teşekkürler.

u_cosar

u_cosar

Üye
teşekkürler

Kobrra

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

Kobrra

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

burakfbz

Üye
safe mode ne ise yarıyor

marist

marist

Üye
BiLdi İçin TşkLer . Emeğe Saygı :good:

EkO_37

EkO_37

Üye
harika açıklama teşşekürler.:D

Salihç.

Üye
eyw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt