Cep Telefonunu Mikrofon Olarak Kullamak..

Sponsorlu Bağlantılar

Tr@cY

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonunu Mikrofon Olarak Kullamak..
mümkün müdür ..?
eger mümkünse nasil yapiliyor bilen arkadaslara diyoruz ki
tesekkürler simdiden

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
benim anlayamadığım nokta siz telefonu haberleşmek için mi yoksa başka bir amaçla mı kullanmak isitorsunuz ha diyebilirsinizki birden fazla amaç için kullanamaz mıyız. telefon adı üstünde konuşmak için kullanılır iletişimi sağlar şayet kaliteli resim çekmek istiyorsanız gider kamera foto makinası alırsınız yok şu telefonun kamerası iyi çekiyor yok bu telefonun sesi güzel çıkıyor gibi saçma sapan şeylerle telşefon alınmaz. zamane gencliği telefonu haberleşme yerine hava atma aracı olarak kullanıyor. neyse böyle olsun bakalım.

Tr@cY

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Jan 19 2006, 08&#58;26 PM) [post=256795]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
benim anlayamadığım nokta siz telefonu haberleşmek için mi yoksa başka bir amaçla mı kullanmak isitorsunuz ha diyebilirsinizki birden fazla amaç için kullanamaz mıyız. telefon adı üstünde konuşmak için kullanılır iletişimi sağlar şayet kaliteli resim çekmek istiyorsanız gider kamera foto makinası alırsınız yok şu telefonun kamerası iyi çekiyor yok bu telefonun sesi güzel çıkıyor gibi saçma sapan şeylerle telşefon alınmaz. zamane gencliği telefonu haberleşme yerine hava atma aracı olarak kullanıyor. neyse böyle olsun bakalım.
[/b][/quote]

kardes fikrini sormadim.. 1
parasini veren istedigi seyi istedigi gibi kullanir.. 2
3 kurusluk ve haerkesin elinde olan kici kirik telefonla hava atacak kadar kalitesiz insanlar degiliz ..3
fikirlerini kendine sakla.biliyorsan güzelce cevabini yaz nasihat verme &#33;

• Beğen
Tepkiler: ertin ve Yusuf_EMRE
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Jan 19 2006, 07&#58;26 PM) [post=256795]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Konu içeriğiyle ilgili bir mesaj değil bu. Ayrıca, arkadaş cep telefonunu mikrofon olarak kullanılıp kullanılmayacağını sormuş, kamera ve ses ne alaka? Neyse konuyu uzatmayıp, bu tür konularda kendi fikir ve görüşlerinizi kendinize saklamanızı rica ederekten arkadaşın sorusuna yanıt veriyorum.

Bildiğim kadarıyla cep telefonunu mikrofon olarak kullanmak mümkün değil. Zaten ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi.

madmann

madmann

Üye
bencede alakasız olmuş diğerleride,bende buna benzer birşeyi aslında tam tersini sormuştum bana yok demişlerdiama ola çok baba olurdu yani....hatta mükemmel bişi olurdu fikrin güzelmiş araştıralım bakalım

vetu

Üye
Olmaz&#33;

[EmRaH]

Üye
<div class='quotetop'>(Tr@cY &#064; Jan 19 2006, 03&#58;14 AM) [post=256273]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
mümkün müdür ..?
tesekkürler simdiden
[/b][/quote]
Yazanin telefonuda nokia 6600 yanliz madem telefonla sadece iletisim kurmaya merakli bir arkadassin o zaman 6600in cebinde ne isi var ?

• Beğen
Tepkiler: ertin
enigma

enigma

Üye
arkadaşlar bişeyler istensinki üretilsin.

bazı arkadaşların dediğine göre (babam gibi) yanımızda ayrı ayrı şunlarımı taşımalıyız?

telefon,ajanda, kronometre, kalem, kağıt, kürek, telefon defteri, fotograf makinası, hesap makinası, fotoğraf albumu, video kamera, televizyon,mp3 çalar, çalar saat, ses kaydedici cihaz, arayanın fotoğrafını gösterebilecek bir arkadaş, ........ vs vs vs.

yarın birgün evin arabanın işin kapısını bunla açıp kapatacağız. tansiyon ölçüp, basit hastalıkları kontrol edeceğiz. yanından uzaklaştığımızda cıyak cıyak bağıracak kaybetmeyecek unutmayacağız. daha aklınıza ne gelirse bunlar olacak ve biri cıkacak şunuda yapsak olurmu diyecek ve bizde "yuhhhhhh" mu diyeceğiz?

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(Tr@cY &#064; Jan 19 2006, 02&#58;14 AM) [post=256273]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
mümkün müdür ..?
tesekkürler simdiden
[/b][/quote]

Evet kullanabilirsin

<span style="color:#666666">Öncelikle elektrikçiye gidiyorsun ve cep telefonunla uyumlu bi jack sor o zaten hemen sana çıkarır verir

daha sonrada walkman için mikrofon alıosun ve mic ucunu aparata takıosun ve oluo

ben ngagede kullanıorum koç gibi ses kayıt ediorum,görüşme yapıorum süper

o jack 50 kurus diğeride 5ytl falan</span>

İnşallah doğru anlamışımdır konuyu..

Aşşagı resim ekliorum bak;

santorsawyer

santorsawyer

Üye
evet kullanılıyor. program mevcut ama wifi den calışanını bulamadım. bulabildigim bluetooth.

beckettttT

Üye
selammmmmmmmmm

forumkaplan

Üye
aslında şöyle birşey hani winamp kontrol edebiliyoruz ya bluetootla hani şöyle birşey cep telefonunda konuşacam bilgisayarın haporlerinden çıkacak ses böle birşey mümkün değilmidir. bluetootla

Üst Alt