Cep telefonunda dil çevirme yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slowmen

slowmen

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonunda dil çevirme yardım.
Selamlar maxicep ailesi bende nokia 5800 xm var ve baya bir süredir cepte çeviri yapmak için uğraşıyorum hatta kafayı sıyırmak üzereyim.bu konuda hakikaten gönülden yardımcı olucak arkadaslara bir kaç sorum olucak.
1.çeviri yapabilmek için telin hackli olması gereklimi? Gerekliyse nasıl hackliyecez?
2.çeviri yapmak için ilk önce neler yapmalıyım yada nerden başlamalıyım?
3.forumlarda araştırıp indirip telımde açılmayan bir sürü çeviri programı var.programlarda sıkıntı yok benim acımdan cenku hepsi telde mevcuk ve sertifikaladım.
4.sadece nerden ve nasıl başlayacagımı bilmiyorum.
Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum saygılar.

--Usta--

--Usta--

Üye
kardeş nokia firmware editor diye bi program var.forumda araştır bulursun.arkadaşlar çok güzel anlatmış hemde :oke:

slowmen

slowmen

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar maxicep ailesi bende nokia 5800 xm var ve baya bir süredir cepte çeviri yapmak için uğraşıyorum hatta kafayı sıyırmak üzereyim.bu konuda hakikaten gönülden yardımcı olucak arkadaslara bir kaç sorum olucak.
Maxicep.com - Cep telefonunda dil çevirme yardım. 1.çeviri yapabilmek için telin hackli olması gereklimi? Gerekliyse nasıl hackliyecez?
3.forumlarda araştırıp indirip telımde açılmayan bir sürü çeviri programı var.programlarda sıkıntı yok benim acımdan cenku hepsi telde mevcuk ve sertifikaladım.

--Usta--

--Usta--

Üye
Maxicep.com - Cep telefonunda dil çevirme yardım. 1.çeviri yapabilmek için telin hackli olması gereklimi? Gerekliyse nasıl hackliyecez?

Önceki mesajımda da yazdığım gibi Nokia Firmware Editorü kullanacaksın kardeşim..sitede var..araştır bulursun...(sayın admin şu konuyada bi kilit atın lutfen.adama ne yapacağını soyluyorum tekrar tekrar soruyor ..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt