Cep telefonuna gelen en son sms...??

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
:x

__xXx__

__xXx__

Üye
arda allah belanı versin kırk defa dedim şu ev sahibinin oğluna babası hakkında kel ne yapıyor diye sorma diye bak adam bizi evden atacak en sonunda

El-CD

El-CD

Üye
Peki , iyi geceker

cukuleaks

Üye
Sahurda BKM Mutfak oyuncularinin seslendirdigi manilerle uyandirilmak ister misiniz? ABONE RAMAZAN yazip 4688'e gonderin,haftada 1TLye her gun sizi arasinlar.

- - - Eklendi - - -

Pilavlıya gidiyoz mübarek geliyonmu?

Gönderen Atahan

(Sinemaya gidiyolarmış :D)

:kop: onun bi diger ismide "perdeliye gidiyoz muhterem geliyonmu"
:D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Günaydın aşkım mesaj yazmıyorsun neden ? somuru:

Not : -8 :tl: m var :züü:

plusnettr

plusnettr

Üye
SIZE OZEL 1 ay HERYONE FIRSAT! 12 TL ye 180Dk+180SMS icin FIRSAT12, 20 TL ye 300DK+300SMS icin FIRSAT20, 30 TL'ye 450DK+450SMS icin FIRSAT30 yazin 2222'ye gonderin.

Sende olmasan bir mesaj atanımız bile yok. Her mesajın ayrı bir masraf çıkarmak istese de başıma düşünmen yeter be gülüm. :d:

El-CD

El-CD

Üye
İ geceler :)

spy ghost

spy ghost

Üye
ezan kacta okunuyo

otostopçu

otostopçu

Üye
Cektiginiz fotograflari ya da videolari sevdiklerinizle paylasin diye KARTALCELLden tam 50 MMS sadece 3,9TL ustelik her yone!Hemen MMS 50 yazip 9503'e gonderin.

03.08.2012

ayın 3 ünden beri mesajım yok :züü:

Tuba

Tuba

Üye
Turkcell in havadurumu birde kampanyalardan başka mesaj gelmiyor :kıskıs:

Metin MF

Metin MF

Üye
Eksik veya yanlis bir mesaj gonderdiniz.detayli bilgi icin ziyaret edebilirsiniz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İstanbulda havuzlu bir ev ve mini Cooper Cabrio araba kazanmak için çekiliş hakkı SansCep servisinde ! HEMEN yaz 5666 ya ücretsiz gönder :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
İstanbulda havuzlu bir ev ve mini Cooper Cabrio araba kazanmak için çekiliş hakkı SansCep servisinde ! HEMEN yaz 5666 ya ücretsiz gönder :ehe

yemin ediyorum gına geldi şu mesajlardan bıktım yahu :ehe

benim en son mesajım

SOLO'dan kazandigin 24 saat boyunca gecerli Turkcell yonune ilk aramada 60 dakika yuklendi. *123*22#'yi ucretsiz tuslayarak kalan miktarini sorgulayabilirsin.

pelın_

nasıl bişeysin sen :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
daha acemi bile deilsin.d moruk 116 başka yok .d.d.d

plusnettr

plusnettr

Üye
Bugun 2 ucretli SMS daha gonderin, 23:59'a kadar yurtici Turkcell'lilerle gecerli 250 hediye SMS kazanin!

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Biliyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tlniz olmadıgı için bu mesajı gönderemiyorsunuz lütfen en kısa sürede tl yükleyiniz vodafone

BerivanAkagunduz

Üye
Sevgilinden ayrıl beni al

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Milli futbolcu Liverpool'da.. Ayrıntılar NTVSpor Mobil'de. ''Yurtici baglanti ucretsizdir''

Üst Alt