__xXx__
Üye
hayırdır ne iş çeviriyorsun![]()
öyle işler karıştırıyorum ki ortalık çok fena karısacak

hayırdır ne iş çeviriyorsun![]()

öyle işler karıştırıyorum ki ortalık çok fena karısacak![]()
) basarsınız.)
(alo polis imdat mı? Bir ihbarda bulunmak istiyorum. Burada arda isimli bir zanlı eylem hazırlığında olabilir. Beklemede kalın ben detayını öğrendikten sonra geniş çaplı bir operasyon için düğmeye(nasıl bir düğme acaba) basarsınız.)
eee kanka anlat bakalım nasıl bi karışıklıkmış bu belki bir yarrdımımız dokunabilir![]()

(alo polis imdat mı? Bir ihbarda bulunmak istiyorum. Burada arda isimli bir zanlı eylem hazırlığında olabilir. Beklemede kalın ben detayını öğrendikten sonra geniş çaplı bir operasyon için düğmeye(nasıl bir düğme acaba) basarsınız.)
eee kanka anlat bakalım nasıl bi karışıklıkmış bu belki bir yarrdımımız dokunabilir![]()

amerika zenci beyaz karmaşası çıkaracağım yesinler birbirlerini israile bizzat gideceğim ve yavaş yavaş öldürmeye başlayacağım
- - - Eklendi - - -
amerika zenci beyaz karmaşası çıkaracağım yesinler birbirlerini israile bizzat gideceğim ve yavaş yavaş öldürmeye başlayacağım![]()

(alo...polis imdat mı? Daha yeni bir ihbarda bulunmuştum ama yanlış anlaşılma olmuş. Yani şimdilik no problem. Tamam efendim ne demek ben teşekkür ederim, iyi günler.)
yardıma ihtiyacın yoktur senin ya sen işini bilirsin. Benim zaten işlerim var bu aralar çok meşgulüm. Hadi sana kolay gelsin![]()

Neden cevap vermiyorsun?
diyor.
ben senin ''aşkım'' mesajına kıl olmadım da,sen buna mı oldun.
kım lan o