Cep telefonuna gelen en son sms...??

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye

öyle işler karıştırıyorum ki ortalık çok fena karısacak:ehe

(alo polis imdat mı? Bir ihbarda bulunmak istiyorum. Burada arda isimli bir zanlı eylem hazırlığında olabilir. Beklemede kalın ben detayını öğrendikten sonra geniş çaplı bir operasyon için düğmeye(nasıl bir düğme acaba:hmmm) basarsınız.)

eee kanka anlat bakalım nasıl bi karışıklıkmış bu belki bir yarrdımımız dokunabilir :ehe

İncİnat

İncİnat

Üye
ar yu der??

__xXx__

__xXx__

Üye

(alo polis imdat mı? Bir ihbarda bulunmak istiyorum. Burada arda isimli bir zanlı eylem hazırlığında olabilir. Beklemede kalın ben detayını öğrendikten sonra geniş çaplı bir operasyon için düğmeye(nasıl bir düğme acaba:hmmm) basarsınız.)

eee kanka anlat bakalım nasıl bi karışıklıkmış bu belki bir yarrdımımız dokunabilir :ehe

amerika zenci beyaz karmaşası çıkaracağım yesinler birbirlerini israile bizzat gideceğim ve yavaş yavaş öldürmeye başlayacağım :kop2:

- - - Eklendi - - -

amerika zenci beyaz karmaşası çıkaracağım yesinler birbirlerini israile bizzat gideceğim ve yavaş yavaş öldürmeye başlayacağım :kop2:

jackalmami

jackalmami

Üye

- - - Eklendi - - -

(alo...polis imdat mı? Daha yeni bir ihbarda bulunmuştum ama yanlış anlaşılma olmuş. Yani şimdilik no problem. Tamam efendim ne demek ben teşekkür ederim, iyi günler.)

yardıma ihtiyacın yoktur senin ya sen işini bilirsin. Benim zaten işlerim var bu aralar çok meşgulüm. Hadi sana kolay gelsin:D

pelın_

uyudunmu?(en sevdiğim msj türü gecenin bi körü msj atıp uyudunmu dıyen varlıklar uyuyorum lan ben valla)

__xXx__

__xXx__

Üye

(alo...polis imdat mı? Daha yeni bir ihbarda bulunmuştum ama yanlış anlaşılma olmuş. Yani şimdilik no problem. Tamam efendim ne demek ben teşekkür ederim, iyi günler.)

yardıma ihtiyacın yoktur senin ya sen işini bilirsin. Benim zaten işlerim var bu aralar çok meşgulüm. Hadi sana kolay gelsin:D

sağol sana da:kop2:

CarpeDiemm19o5

CarpeDiemm19o5

Üye
kuzuşum napıosun :D

greenmile

greenmile

Üye
murrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttt!

pelın_

aşkım:)

aşıkmı ne (evet aşık )
sevgılısıne atca msj bana atıyo

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Nasılsın?

diye bir mesaj geldide.

cukuleaks

Üye
'2 saat oldu gelmedin , görenler beni ağaç zannetip suluyor aga salla gitsin... '' 1.30 da gelicem deyipte saat 3 de gittiğim bi arkadaşımın bana attığı mesaj :D :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
12.02 Annem

Gelirken ekmek al.Sahura ekmeğin yok. :d:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Neden cevap vermiyorsun?

diyor.

cukuleaks

Üye