Nalcaci
pelın_ kız deminki msj (seni seviyorum) yanlışlıkla sana atmışım iyiki abime falan gitmedi he valla oyardı ben canım
kız deminki msj (seni seviyorum) yanlışlıkla sana atmışım iyiki abime falan gitmedi he valla oyardı ben canım
vapur dumanı Üye Olay aslında en başından yanlış.Bizde hata yok.Düşünsene Adem Havvaya tipim değilsin deseydi bütün bunlar başımıza gelmeyecekti..
Olay aslında en başından yanlış.Bizde hata yok.Düşünsene Adem Havvaya tipim değilsin deseydi bütün bunlar başımıza gelmeyecekti..
PrınceOfPersia Üye Tebrikler Kaydınız Alınmıştır 05.11.2011 23.59 a kadar konuştuğunuz kadar tl yi 06-09 Kasım arası vodafonelularla hediye tl olarak kazanabilirsiniz ----------Eklendi @ 19:08:16 ---------- Yazıldı @ 19:07:52 ---------- esra seyhan' Alıntı: Olay aslında en başından yanlış.Bizde hata yok.Düşünsene Adem Havvaya tipim değilsin deseydi bütün bunlar başımıza gelmeyecekti.. Genişletmek için tıkla ... tövbee
Tebrikler Kaydınız Alınmıştır 05.11.2011 23.59 a kadar konuştuğunuz kadar tl yi 06-09 Kasım arası vodafonelularla hediye tl olarak kazanabilirsiniz ----------Eklendi @ 19:08:16 ---------- Yazıldı @ 19:07:52 ---------- esra seyhan' Alıntı: Olay aslında en başından yanlış.Bizde hata yok.Düşünsene Adem Havvaya tipim değilsin deseydi bütün bunlar başımıza gelmeyecekti.. Genişletmek için tıkla ... tövbee