somurtukk Üye SMS gonderimi icin bakiyeniz yetersizdir.Bireysel aboneler TL yukleyerek veya EkPaket alarak SMS gonderebilir kurumsal aboneler sirket yetkilisine danisabilir.
SMS gonderimi icin bakiyeniz yetersizdir.Bireysel aboneler TL yukleyerek veya EkPaket alarak SMS gonderebilir kurumsal aboneler sirket yetkilisine danisabilir.
by-pegasus Üye YIKILAN Paket kapsaminda 01.06.2014 tarihine kadar kullanabileceginiz yurtici heryone 194dk,yurtici heryone 869SMS ve 621 MB cepten internetiniz bulunmaktadir.
YIKILAN Paket kapsaminda 01.06.2014 tarihine kadar kullanabileceginiz yurtici heryone 194dk,yurtici heryone 869SMS ve 621 MB cepten internetiniz bulunmaktadir.
İhtiyar007 Üye Ispanakta bulunan demirden daha fazla yararlanmak icin tuketirken yaninda portakal suyu,domates,patates puresi gibi C vitamini yonunden zengin besinler tuketin.
Ispanakta bulunan demirden daha fazla yararlanmak icin tuketirken yaninda portakal suyu,domates,patates puresi gibi C vitamini yonunden zengin besinler tuketin.
yunus4554 Üye kanka hayalet gordum inanmayacakdin ama gordum lannn acil ara beni dag basinda korkudan olcem tek basima acil ara acillllllll buymus
kanka hayalet gordum inanmayacakdin ama gordum lannn acil ara beni dag basinda korkudan olcem tek basima acil ara acillllllll buymus