Cep telefonuna gelen en son sms...??

Nextman

Emekli Yönetici
En yakın şubemize bekleriz

Tanımadığınız numaralardan gelen "Odul kazandınız, TL yukleyin" gibi smsleri dalondiricilik magduru olmamak icin dikkate almayiniz. (Turkcell)

MaxiHan

Üye
Tl'leriniz bitmistir, lutfen en yakin zamanda yukleme yapiniz

andezitt

Üye
IZMIR 28 Haziran Cuma : Acik. Yuksek: 34 Dusuk: 22 derece. 29 Haziran Cumartesi : Acik. Yuksek: 33 Dusuk: 21 derece. - DIYET yaz 8642ye yolla gunluk beslenme programi ve tuyolar gelsin UCRETSIZ MIGROS MoneyDunyam'la

Enes

Üye
Sana bu gün ne yaptın dedim bana cevap ver ! Kaçamak cevaplıyosun baaaak

Bu

Sınavlarına gündüz çalış o zaman!

Nextman

Emekli Yönetici
Taksitli Nakit Avans için şubemize bekleriz.

minoo

Üye
Ama beni o şartla aldılar ay nasıl umutluydu. Tekmeyi iyi atacağım onlar dur sen.

Nextman

Emekli Yönetici
Seni sonra arayım sana bir konuda danışmam lazım

Üc sevimli ihtiyar oturuyorlarmis . Hepsi yasliliktan yakiniyormus. Biri demis ki: "gecen gün merdivenden iniyordum biraz dinleneyim dedim sonra yukari mi cikacaktim asagiya mi inecektim unuttum"
ikincisi: "gecende kapiyi actim. iceri mi girecektim disariya mi cikacaktim unutum" deyince ücüncü kadin da:
"ay siz iyice bunadiniz Allah korusun" deyip tahtaya vurmus. Ve 3 saniye sonra bagirmis: "kimoooo"
:-):-)

Bnde baska brsey anlamdm zaten

ANIL

Admin
30TL niz 150TL olsun!...

Metin MF

Üye
HEPSI 1AVM Degerli musterilerimiz HEPSI1 Musteri karti uygulamasi devam etmektedir. HEPSI 1 musteri kartina sahip olun tum alisverislerinizde %3 indirim firsatindan yararlanin. HEPSI 1 alirken kazandirir. KANDILINIZ MUBAREK OLSUN

Uzun suredir konusmuyoruz seninle nasilsin,neler yaptin anlat bakiyim)))

15 gün sonra kredi kartı limitiniz 12000 tlye yükseltilecektir bla bla..