Abi niye nokia nın neyi varki miss gibi telefon be şahsen 6600 kullanıyorum gayete memnunum... ama bende telefon biraz daha hızlı çalışsın isterim tabi herkez ister sonuçta...
arkadaşlar bence böyle birşey mümkün ama parçaların uyumlu olması gerekir. Bilgisyarda örnek verecek olursam Mac Os tabanlı bir bilgisayara windows işletim sistemi kuramazsınız. Yada Windows (linüx) tabanlı bir bilgisayara da Mac Os kuramazsınız. Donanım farkı vardır. Bu yüzden sorun verir ancak imkansız diye birşey yoktur. En kısa yolu telefon değiştirmek
imkansız diye birşey yok arkadaşlar....
nokia6600 a yaptıklarımdan sonra (sadece yükleme değil içine taktıklarımdan sonra) suan 2gb hafıza kartını kasmadan okuyo. burdan aldığım zip programları ve diğerleri sayesinde suan telefonuma 500 tl deger biçiliyo.
neden mi 750 adet .sis .rar oyunu kayıtlı çoğu 1mb dan büyük. kayıtlı mp3 sayısı tam 350 şaka yapmıyorum.
imkansız diye birşey yok arkadaşlar.... nokia6600 a yaptıklarımdan sonra (sadece yükleme değil içine taktıklarımdan sonra) suan 2gb hafıza kartını kasmadan okuyo. burdan aldığım zip programları ve diğerleri sayesinde suan telefonuma 500 tl deger biçiliyo.
neden mi 750 adet .sis .rar oyunu kayıtlı çoğu 1mb dan büyük. kayıtlı mp3 sayısı tam 350 şaka yapmıyorum.
Arkadaşım az salla .
-Rar oyunu derken ? Rar oyunu diye birşey yoktur.Rar bir sıkıştırılmış dosyanın uzantısıdır.6600'a sis ve jar yüklenebilir.Eğer rar varsa içinden sis veya jar çıkar.
-İçine hangi parçayı taktın
-6600 ve 500 TL