Cep telefonumu servise verdim sisteme geçmediler?(kvk)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veli56

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonumu servise verdim sisteme geçmediler?(kvk)
Ben telefonu 3 gün önce kvk ya verdim hala sisteme geçmediler.Elden kayıt yaptılar sistemde arza olduğu için.Ama şuanda arza yok hala kayıp yapmadılar.Bana küçük bir kağıt verdiler üzerinde 100000 diye devam eden numaralar var servis kabul numarasıymış.Onu internete giriyorum hiçbir bilgi çıkmıyor.Bunu ne zaman sisteme geçerler ya da geçmeyecekler mi?

stainless steel

stainless steel

Üye
banada olmuştu sisteme geçmemişlerdi 2 gün sonra gittim telefon yapılmış orda bekliyor ama sisteme geçmemişler bende aldım

veli56

Üye
    Konu Sahibi
yaptıkları çok terbiyesizlik.Madem sisteme geçilmeyecek neden o zaman o numarayı veriyorsunuz

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum o kağıdı kesinlikle atma.İlerde telefonda sorun olursa 4 seferden fazla garantiye gönderdikten sonra tüketici mahkemesine verebiliyorsun.Ve mahkemeye delil olarak o servis formlarını veriyorsun.Ben n79'u 2 sene kullandıktan sonra elimdeki servis formlarıyla mahkemeye verip 650tl olan fatura bedelini geri aldım.O yüzden o servis tutanakları önemli dostum aklında bulunsun.

mstf_l

mstf_l

Üye
Dostum o kağıdı kesinlikle atma.İlerde telefonda sorun olursa 4 seferden fazla garantiye gönderdikten sonra tüketici mahkemesine verebiliyorsun.Ve mahkemeye delil olarak o servis formlarını veriyorsun.Ben n79'u 2 sene kullandıktan sonra elimdeki servis formlarıyla mahkemeye verip 650tl olan fatura bedelini geri aldım.O yüzden o servis tutanakları önemli dostum aklında bulunsun.

Bunu bilmiyordum iyi oldu sagol

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
oooo durun bakam adamlarımı dövceniz gecmesede yapılır korkmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt