cep telefonum sim karti kabul etmiyor acilmiyor artik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fr3cH

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonum sim karti kabul etmiyor acilmiyor artik
merhabalar

6 haftaligina izine gittim ilk 2 hafta guzelce telefonu kullandim turk hattiyla ondan sonra kapandi telefon pasaporta isletmek lazimmis bende neyse dedim burda lazim olmuyor almanyada oluyor dedim bugun de almanyaya geldim burdada sim kartini gormuyor telefon baska sim kart takiyorum gine olmuyor aceba ilk bastami yanlis yaptim telefonu pasaporta kayitmi ettirmek gerekiyordu benim karti baska telefona taktim gine olmadi bi yanlis mi var yardim ederseniz sevinirim

hayirli ramazanlar

wratH!

wratH!

Üye
pasaporta kayıt yaptırman gerekirdi. Kayıt yaptırmazsan belli bir süre sonra kullanım dışı olur şuanda yaşadığın olay gibi.

Fr3cH

Üye
    Konu Sahibi
peki simdi ne olacak suan almanyadayim nasil yaptirabilirim

wratH!

wratH!

Üye
onu türkiyeden yaptırırsın ancak turkcelllerden. Ama tel. devredışı kaldıktan sonra olaylar nasıl gelişiyoru bilmiyorum. Araştırırsan öğrenebilirsin google dan mesela ya da bunu yaşamış bir arkadaş varsa.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
arkadaşım benim başıma buna benzer bir olay geldi fakat yurt dışında çalıştı acaba senin telin sim kart yuvasında bir sorun olmasın?

Fr3cH

Üye
    Konu Sahibi
valla bilmiyorum arkadas yav canim s1kildi iyice ama baska telefona takinca gine fayda etmiyor kart calismiyor nerde sorun var bilmiyorum ne yapacam onuda bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt