cep telefonu tuzağına yakalandım....

Sponsorlu Bağlantılar

cep telefonu tuzağınına ben de düştüm...

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu tuzağına yakalandım....
geçenlerde 12.ci telefonumu aldım....yeter artık bıktım telefon değiştirmekten ....hep bir daha almayacağım diyorum yine de değiştiriyorum ...(yine değiştiricem telefonumu bu arada:ehe)...biri beni bu hastalıktan kurtarsın...:agla:agla:agla:agla

• Beğen
Tepkiler: husobabacık ve blackjack_61

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:):) ALLAH yardımcın olsun çok kötü benim de var öyle bi kaç müşterim benim için iyi oluyor

Cynical

Cynical

Üye
Bulabilirsen bi 3310, 1100 filan bul ve bir müddet onu kullan. O sürede zaten ne telefonu eline alırsın ne de millet içinde kullanırsın utancından. Böylece telefon kullanma alışkanlığından kurtulursun, artık "ne olursa olsun da şu takozlardan kurtulayım" psikolojisine bürünürsün. Elindekinin kıymetini anlarsın böylece...

turkordu

turkordu

Üye
Benim 6280 tuvalete düşünce 5700'ın değerini şimdi daha iyi anlıyorum.:ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Benim 6300 idare ediyor

Odysseus

Odysseus

Üye
Ne yazık ki bende de o hastalık var.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Öncelikle telefon işinin sonu yok..Ha bire yenisi çıkıyor..Önüne geçilemez bir şekilde..Normal bir hastalık..Çözümü var ne mi ; Hemen yazayım sana.. :)

Benim hevesim kalmadı artık..Kullandığım modeller ; 3310, 3410 ,3510i , 3650i , 6600 ,n70 , N73 , N95 ve son olarak N95 8GB aldım telefon hevesim artık kalmadı..

N95 8 GB Al gerisi hikaye telefon hastalığından kurtulursun. :ehe:ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Ali kronoloji süper olmuş. 3'ü hariç gerisi Symbian. Sende de Nokia hastalığı varmış. :ehe Bu hastalıktan E71'le kurtulmayı hedefliyorum bende. Başarırsam kendime hediye olarak iki telefon alacağım :ehe

SucX

SucX

Üye
Yakalanmadım şükür
Kendi paramı kazanamıyorum
Sanırım öğrenci olmam bunda önemli bir rol :)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
ama ben de yakında n80 almayı düşünüyorum büyük bir ihtimalle değiştirmem bir daha çünkü wlan özelliği vazgeçmeyeceğim bir özellik....(en kötü 2 yıl idare eder beni:ehe)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt