Cep telefonu teknolojisinde son nokta !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Cep telefonunda hangi özellik sizin için daha önemli?

• Kullanılan toplam oy
    116
Mobilimcell

Mobilimcell

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu teknolojisinde son nokta !!!
Cep telefonu teknolojisinde son nokta nedir? Son nokta olmadığıdır... 2007 yılı son teknolojik gelişmelerle cep telefonları için dönüm noktası olacak. iPhone, N95 gibi teknolojiyi en üst düzeyde kullanan telefonlar artık mp3 player, pda, radyo vb. taşınabilir tüm aygıtları üzerinde toplayarak ister istemez tercih edilir olacaktır.
Ama en önemli nokta bu noktadan sonra artık sonu gelmeyecektir.
Her gün mutlaka bilgisayarlar gibi yenisi sonra onunda yenisi çıkacaktır.
Geleceğe bakarsak;
-dokunmatik 3" inch ekranlar,
-gps,
-5,10,15 MP DVD ayarında kayıt yapan kameralar,
-8,10,30 GB hafızalar,
-office dökumanları okuma (yeni değil ama özellikle belirttim)
-3D oyunları oynama... (PSP de boşa çıkacak..)
-wi-fi ve wi-max destekli gerçek internet...
ve daha fazlası... düşünün... yakında laptopları bile daha az kullanır hale geleceğiz..
Peki neden böyle... Neden cep telefonu olunca herşey değişiyor ve tercih edilir oluyor... Bazen anahtarlarınızı evde unutursunuz, bazen cüzdanınızı.. ama telefon her zaman elimizde.. İletişimin gücü...
ŞİMDİ BURADA CEP TEKNOLOJİSİ NERELERE GİDER FANTAZİSİ KURUYORUZ... HADİ SINIRLARI ZORLAYALIM.. NELER İSTİYORUZ.. NOKİA, SAMSUNG, APPLE, SONY'DEN... HADİ.....

madhead

madhead

Üye
hepsi desem... :)

AHMET2525

AHMET2525

Üye
bence dünyada ne varsa olsun projektor bile:) düşünüsenize tel.de projektor olsa ekran küçük olması hiç dert olmaz.yansıt duvara kocaman ekran:)

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
bunların hepsi olsa tel olmaz

Mobilimcell

Mobilimcell

Üye
    Konu Sahibi
bence dünyada ne varsa olsun projektor bile:) düşünüsenize tel.de projektor olsa ekran küçük olması hiç dert olmaz.yansıt duvara kocaman ekran:)

Dostum "ahmet2525" ilginç bi teori olmuş.. nokia"nın ufak bi çalışması vardı.. hani gece telefonu sallayınca fosforlu ledlerle yazı yazabiliyordun... öyle bi şey.. ama güzel.. ciddi olarak düşününce en azından fotoğrafları 3-5 metreden duvara yansıtıp seyredebilmek ne güzel olurdu... ama şarj olayı nasıl olurdu bilemem...:yuru

__Midas__

__Midas__

Üye
internet olsun yeter,

AHMET2525

AHMET2525

Üye
Dostum "ahmet2525" ilginç bi teori olmuş.. nokia"nın ufak bi çalışması vardı.. hani gece telefonu sallayınca fosforlu ledlerle yazı yazabiliyordun... öyle bi şey.. ama güzel.. ciddi olarak düşününce en azından fotoğrafları 3-5 metreden duvara yansıtıp seyredebilmek ne güzel olurdu... ama şarj olayı nasıl olurdu bilemem...:yuru
dogru ben şarjı hiç düşünmemiştim:ah.bide şu projektorlerin önünde yuvarlak bişe oluyo ışık ondan çıkıo o normaliyle aynı büyükte olursa telefon bayagı bi kalın olur yaw:ahküçügünü yapmaları lazım

bodrum_genci

Üye
ucuz olsun

Ozan

Ozan

Admin
Güzel anket

Güncelleyelim :)

mservank

mservank

Üye
bana göre 3.2 mp kaliteli müzikçalar biraz küçük şık wifili yani n73 ME ın wifi versiyonu

Üst Alt