cep telefonu tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vavra22

Üye
bütçe genişse iphone 4s olay bitmiştir veya htcnin yakında çıkacak olan serileri...

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia900 derim mübarek telefon degil sanat eseri

man20

Üye
okuma sorunu var galiba sende. Ben hiç telefon rahat değil veya telefon kötü dedim mi? Ben sadece ekran çok büyük dedim. Cebe sığmaz bir kere o telefon mecburen ya elinde yada çantanda taşıyacaksın.

Şu an beklemek en doğrusu.Mobil dünya kongresi yapıldı.Yaza doğru 4 çekirdekliler 4.0lılar havada uçuşacak.3.000 TLyede istediğini çok rahat kaparsın.

man20

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4449873]Şu an beklemek en doğrusu.Mobil dünya kongresi yapıldı.Yaza doğru 4 çekirdekliler 4.0lılar havada uçuşacak.3.000 TLyede istediğini çok rahat kaparsın.[/QUOTE]
ewt ya çok güzel telefonlar çıkçak yıl sonuna kadar. çok imreniyorum yüksek özellikli telefonları görünce ve bende çok almak istiyorum ama 3-4 yıl alamam babam asla izin vermez n8 alalı daha 1 yıl bile olmadı n8 bana yetio ama insan hep daha fazlasını istio nedense elindekiyle yetinmeyi bilmio

ByYlmzZz

Üye
arkadaşın dediği bekle 4 çekirkdekli çok güzel cihazlar çıkıcak..özellikle galaxy s3'ü bekliyorum nasıl olacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...