Kareas345
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gioyada 1500 tlmi verdin ?Abi ne Samsumg'u ya, kendinizde misiniz? Hep ezberlenmiş s2 s3 s4 önerdiniz hep. Milletin sinirini bozdunuz. Samsung TELEFON YA-PA-MI-YOR. Şimdi kalkıp diyeceksiniz ''kardeş sen ne diyorsun, aklını mı kaçırdın?''. Samsung'un mantığı nedir biliyor musunuz?
Yüksek donanım özelliklerine kanar alırsın. 1 sene kullanırsın. Sonra yavaş yavaş takılmalar başlar. Sağı solu garç gurç eder. Sonra o güzelim ''Amiral gemisi''nin bataryasını çıkar-tak yaparken bulursun kendini. Benim Samsung'a karşı garezim, ön yargım yok. Gio'm var hatta. Beni 3 sene idare etti. Zaten ne bekleyebilirim ki kendisinden? Giriş seviyesi bir android. Ama 1. senesinin sonunda bu da takılmalara başladı. Beni deli etti. Burada bin beş yüz tl den bahsediyoruz. Bu para, Samsung'a verilmez bence.
Kardeşim sen Samsungçulara bakma. Samsung bana dandik Çin üretimi yüksek donanımlı ürün gibi geliyor. Hızlı ama dandik ve 1 sene adam akıllı kullanılabilir. Ben de sana tam HTC One'a bir bak diyecektim. Bataryası entegredir, şarjı nispeten iyi gider. Ses kalitesine hiç girmiyorum Beats var. Hem tasarımı çok estetik. Öyle tuğla gibi durmaz elde. Hadi hayırlı olsun şimdiden.
one hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gioyada 1500 tlmi verdin ?
O ilgincime gitti zaten giriş seviyesi bir android ile amiral gemisi kıyaslamak pek olmamışGüzel cihaz.
Arkadaşın vereceği paradan bahsediyor, sanırım. 1500-1600-1700 =P
Güzel yorum katiliyorumAbi ne Samsumg'u ya, kendinizde misiniz? Hep ezberlenmiş s2 s3 s4 önerdiniz hep. Milletin sinirini bozdunuz. Samsung TELEFON YA-PA-MI-YOR. Şimdi kalkıp diyeceksiniz ''kardeş sen ne diyorsun, aklını mı kaçırdın?''. Samsung'un mantığı nedir biliyor musunuz?
Yüksek donanım özelliklerine kanar alırsın. 1 sene kullanırsın. Sonra yavaş yavaş takılmalar başlar. Sağı solu garç gurç eder. Sonra o güzelim ''Amiral gemisi''nin bataryasını çıkar-tak yaparken bulursun kendini. Benim Samsung'a karşı garezim, ön yargım yok. Gio'm var hatta. Beni 3 sene idare etti. Zaten ne bekleyebilirim ki kendisinden? Giriş seviyesi bir android. Ama 1. senesinin sonunda bu da takılmalara başladı. Beni deli etti. Burada bin beş yüz tl den bahsediyoruz. Bu para, Samsung'a verilmez bence.
Kardeşim sen Samsungçulara bakma. Samsung bana dandik Çin üretimi yüksek donanımlı ürün gibi geliyor. Hızlı ama dandik ve 1 sene adam akıllı kullanılabilir. Ben de sana tam HTC One'a bir bak diyecektim. Bataryası entegredir, şarjı nispeten iyi gider. Ses kalitesine hiç girmiyorum Beats var. Hem tasarımı çok estetik. Öyle tuğla gibi durmaz elde. Hadi hayırlı olsun şimdiden.
xperia z geri kaldı çoğu telden.One haala alınabilir.G2 nin plastik olması pek sorun çıkarır mı bide nexus 5 neden alınmasın ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?