cep telefonu tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hydrojan

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu tavsiye
arkadaşlar ALLAH kısmet ederse yeni bir cep telefonu almayı düşünüyorum. Fiyat aralığım 450-400TL
daha önce 6300-6630 kullandım.

istedğim özellikler Wi-Fi,kamera 5mp Flashlı kamera,hızlı internet, rahat bir kaç işlemi birlikte yapabileceğim bataryası uzun ömürlü :) bide oyun oynarım genelde ....C5-03 gördüm ama hiç kullanamdığım için bilmiorum nasıl old. başka önerebileceğiniz telefonlar varmı?
bu arada androidmi daha iyi symbianmı daha önce hiç android kullanmadım onun hakkında da dipnot şeklinde bilgilendirirseniz sevinirm.

nonamex

Üye
Samsung Galaxy Gio'yu tavsiye ederim.
C5-03 kamerasinda AF yok, yakin cekimleri bulaniktir 5 mp olduguna bakmayin. Ayrica dokunmatigi eski bastirmatik turden, Ram ve Islemci dusuk internet performansi hayal kirikligi yaratabilir.

Galaxy Gio'da Android 2.2 isletim sistemi var, internet performansi daha iyidir. Daha hizli ve stabil calisir Symbian isletim sistemine gore, dokunmatigi kapasitif iphone tipi dokunmatikten gayet rahattir. Adreno 200 grafik islemcisi populer oyunlarda sorun yaratmaz (Angry birds, fruit ninja).. C5-03'te bu oyunlari oynayamazsiniz.(Grafik islemci yok C5-03'te) Gio'nun en buyuk eksisi flash destegi yok tarayicida ama C5-03'te sunulan yarim yamalak destek facebooktan falan video izleyemezsiniz, tarayicida ultra yavas zaten..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o fiyata istediklerini bulamazsın. Sana galaxy mini öneririm. Bi incele. :oke:

blackaid

blackaid

Üye
kamerasında flash olanlar pahalı oluyor istediğin özellikleri olan telefon huawaei ideos x5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...