avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
başligi gorunce şaşirdim. Haberde mahkeme boyle bir ihtimalin varligina atifta bulunarak bir karar vermiş. Adam belki de gunde iki paket sigara icip akşamlari siesta yapiyordu. Kabak telefona patladi.
başligi gorunce şaşirdim. Haberde mahkeme boyle bir ihtimalin varligina atifta bulunarak bir karar vermiş. Adam belki de gunde iki paket sigara icip akşamlari siesta yapiyordu. Kabak telefona patladi.
burdan sar degerini onemsemeyen arkadaslara selam gonderiyorum.haber icin
benim kanser riskim yok en azından(0.24 kw S.A.R )
O değilde şu Xperia u kullanan arkadaşlar bi doktora görünsün
Benimkide fazla
Sar degerine hiç bakmam hangimiz bakıyoz yahu ,bu şeye benziyor markette skt tarihine bakmadan süt almak gibi bişi
Sende bakmalısınSar degerine hiç bakmam hangimiz bakıyoz yahu ,bu şeye benziyor markette skt tarihine bakmadan süt almak gibi bişi
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
| 1.32 W/kg (head) 1.06 W/kg (body) |
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
| 1.43 W/kg (head) |
Sende bakmalısınMesela Nokia 700'ün sar değeri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1.32 W/kg (head) 1.06 W/kg (body) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1.43 W/kg (head)
Adam neden haklı ben anlayamadım.eğer işinden memnun değilse veya tehlikeli olduğunu düşünüyorsa o işi yapmasaymış!!!
yuhNokia 700 bir kanser sebebidir !
telefondan olduğu ne belli anlamadım o da bir yana günde 6 saat telefonla görüşme mi olur ya abartmış resmen.
bence uyar onları her gun o kadar konusmak cok cok zararlı
6 saat telefonla görüşen tanıdıklarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?