Cep telefonu seri no / imei no hk.

Sponsorlu Bağlantılar

mchyilmaz

mchyilmaz

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu seri no / imei no hk.
merhaba,

az kullanıldığı idaa edieln bir nokia 2630 aldım. cihazda hiç bir problem yok. çok temiz ve sorunsuz... ancak, telefonun içindeki bandrolde yer alan seri no ile *#06# ile sorgulanan telefon seri no ları farklı. bir sorun olur mu ? ya da cihazın değişen bir parçası mı var ? bilginizi talep ediyorum. teşekkür ederim.

djkeles

djkeles

Üye
telefonun yurt dısından gelmıs ve kapanmıs sonra baska bır telefonun serı numarasını senın telefona kodladılar bıldıgım kadarıyla pek bı sorun olmaz

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
telefonu aldığın kişiye geri ver.çalıntı bile olma şansı çok yüksek.bu olay bizzat benim başıma geldi...

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Telefonunuz Büyük İhtimal Yurt Dışından Gelmiş.
Sorun Olurmu Olmaz mı Belli Değil Belki Klonlandığı İçin Uzun Bir Süre Kullana Bilirsin Ama Bu Birazda Şans Meselesi
Her An Kapanabilir.
- Senin Telefonun imei li değiştirilmiş imeil de değiştirilirken telefonun içi bile açılmıyor.
Bu Yüzden Parça Değiştirilmemiştir.Sen En İyisi Telefonu İade Et Orjinal imeil Kayıtlı Bir Telefon Al
Telefonun Her An Kullanıma Kapatılabılır.
Telefonunuzun imei li kayıtlı olup olmadığını şu adresden öğrenebilirsiniz

mchyilmaz

mchyilmaz

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuz Büyük İhtimal Yurt Dışından Gelmiş.
Sorun Olurmu Olmaz mı Belli Değil Belki Klonlandığı İçin Uzun Bir Süre Kullana Bilirsin Ama Bu Birazda Şans Meselesi
Her An Kapanabilir.
- Senin Telefonun imei li değiştirilmiş imeil de değiştirilirken telefonun içi bile açılmıyor.
Bu Yüzden Parça Değiştirilmemiştir.Sen En İyisi Telefonu İade Et Orjinal imeil Kayıtlı Bir Telefon Al
Telefonun Her An Kullanıma Kapatılabılır.
Telefonunuzun imei li kayıtlı olup olmadığını şu adresden öğrenebilirsiniz

sorguladım ithal yolu ile kaydedilen diye ifade var.

caner90

caner90

Üye
tamamdır bişey olmAz

NoKİaHaCK

NoKİaHaCK

Üye
yok be hiç bişe olmaz *#06# yı tuşla karşına çıkan kod gerçek ımei
bandrolde yzmasıyla bişi olmaz
telefonun kasası degişmiştir belki
bi sorun çıkmaz.

Üst Alt