Cep Telefonu Ram..........

Sponsorlu Bağlantılar

DI-KEY

DI-KEY

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Ram..........
ARKADAŞLAR CEP TELEfonunda ram varmı varsa ne kadar yani mb olarak bence yoktur ama size bir sorayım şmd tşkrler..........

schumici

schumici

Üye
dostum symbian işletim sistemi olan tellerde var aynı zamanda windows işletim sisteminde de var ama o telefonun marka ve modeline değişiyo. her telefonda farklı

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
evet zaten ilk baştaki konu başlıklarında işletim sistemi hızlarına göre ramları farklı farklı

mservank

mservank

Üye
her telefonda ram vardır telefon çalıştığında programların dolduğu yer ramdir bu durumda her telefonda olmuş oluyor
telefondan telefona göre değişir mesela n72 de kapatıp açtığında ram 30000 kb civarı bir şey 6630 da 8500 civarı n80 de ise gördüğüm 16000 kb civarı kadar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
peki mesela n72 ram görevi yapan parçayı söküp N73 ile değiştirile bilme olayı varmıdır.yada ram,rom,flash hepsi tek bir hafızadan paylasşım şeklinde dağıtılıyorsa;
1-Bu değerleri değiştirebilirmiyiz yani flash ı ram, ram ı flash olarak kullanma
2,atıyorum n95 hafıza foksiyonlarını söküp N73 uydurabilirmiyiz?

mami24

mami24

Üye
ARKADAŞLAR CEP TELEfonunda ram varmı varsa ne kadar yani mb olarak bence yoktur ama size bir sorayım şmd tşkrler..........

tabiki vardır ve hepsinni modeline göre büyüklükleri değişir

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Tabikide var arkadaşım.

sekomeko1234

Üye
Samsung i800 omıa yenı cıktı 256 mb ram var neredeyse bılgısayar gıbı hos znt bılgısayarda :)

by_samci

by_samci

Üye
peki ram ı nasıl yükseltiriz

kur

kur

Üye
LAPTOP ladaki gibi malesef degistiremezsin.alacagin telefonun ram ini onceden secersin...

N97 nin rami; 32 GB storage, 128 MB RAM
gibi diger tum tellere ait ram lar burda....

:hmmm

mehmet1337

mehmet1337

Üye
S40 Sistemli Nokia Cep Telefonlarının Ram'ine nasıl bakabilirim
Yani Şu Telefonlar vb.:
6300
2730 Classic
5130 Xpress Music

Bunlar için Program varmı??
Arkadaşlar! :Destere:

burakkeklik2010