cep telefonu piyasası nasıl böyle ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

j700iii

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu piyasası nasıl böyle ya
arkadaslar bundan tam 3 yıl önce n97 diye bitane telefon vardı tam tamına 1.500 TL idi

simdi bi baktım heryerde 150-200 tl ye satıyorlar

3 yılda bu kadar nasıl düsüyor fiyat

3 yıl sonra iphone 5 leri bu kadar ucuza alabilecekmiyiz acaba

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Daha 2 gün önce aklıma geldi bu telefon, Nokia'nın en kısa sürede piyasadan kaybolan telefonu heralde diye düşünmeden edemedim

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
iPhone 3gs i çıkalı kaç yıl oldu fiyatına bak :) iPhone 3gs 8gb 800 - 900 lira arası deger kaybetmiyor şimdi alabiliyosan iPhone 3gs i 150 liraya iPhone 5ide alırsın diycem ama ne yazııkı nokia gibi deger kaybetmiyor nokia n95 8gb 2008 yılında almıstım 1.650 liraya 2010 yılında zar zor 280 liraya sattım

avcitalip

avcitalip

Üye
iphone hariç diğer tüm telefonlar nedense çabuk değer kaybediyor :evet:

her yıl yeni bir telefon çıkartmaları ve sıfır fiyatlarının çabuk düşmeside bunda etkin rol oynayan faktörlerden...

apple 5s'i çıkartırsa aynı şey apple'a da olacak...

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
iphone hariç diğer tüm telefonlar nedense çabuk değer kaybediyor :evet:

her yıl yeni bir telefon çıkartmaları ve sıfır fiyatlarının çabuk düşmeside bunda etkin rol oynayan faktörlerden...

apple 5s'i çıkartırsa aynı şey apple'a da olacak...

Doğru tespit bence de :oke: Apple'nin de yüzlerce telefonu olsa onun da telefonları çabuk değer kaybeder, topu topu 5 tane telefonu var, değer kaybetmemesi normal

Xelord

Xelord

Üye
Teknoloji çabuk gelişiyor. Geliştirip geliştirip önümüze sunuyorlar 1,5-2bin liradan mal gibi atlıyoruz biz de :D Yok bu böyle bu böyle diye.( Genel olarak yani) Bir tüketim çılgınlığı, kapitalizm böyle bir işte. Hepimizi sömürüyorlar, hatta tüm dünyayı sömürüyorlar ve herkes bundan mutlu oluyor. Bir kadının evinde ayakkabısı, çantası olmasına rağmen yeni çanta alıp ona para verince mutlu olması gibi... Enteresan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...