Cep telefonu mucidinden ince eleştiri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu mucidinden ince eleştiri!

Cep telefonunun mucidi Amerikalı Martin Cooper, birçok uygulama ve özelliğe sahip bugünkü cep telefonlarının çok karmaşık olduğunu söyledi.

Motorola şirketinde mühendis olarak çalışırken 1973’te ilk cep telefonunu geliştiren Cooper (80), Madrid’de düzenlenen kişisel bilgiler ve özel hayatın korunması konulu konferansta, "Geleceğin hayatımızı iyileştirmek için yapılacak, tek bir işleme adanmış bazı özel araçlarda olduğunu düşünüyorum" diyen Cooper, "İlk telefon bir kilodan ağırdı, bataryası 20 dakikadan fazla dayanmıyordu ama bu, uzun süre telefonun elde tutulmaması açısından iyiydi" diye konuştu.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Haksızda değil yani bilgi için sağol Halit

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sende sağol mehmet konulara ilgin için:)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İyide 20 dakika dayanan bataryayıda prizden çekmemek gerekli.Ben bu karmaşık olayına katılmıyorum.Piyasade son derece sade ve özelliksiz ucuz telefonlar mevcut.İlk telefonu gidir nokianın symbian alırsan tabi karışık gelir

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
adamın elestirisi telefonun cok kullanılmasından kaynaklanan hastalalıklara yoksa dediğin doğru adamn dediiğide doğru telefonlar okadar iyiki elimizden düşmuyor buda risk bizm için

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
adamın elestirisi telefonun cok kullanılmasından kaynaklanan hastalalıklara yoksa dediğin doğru adamn dediiğide doğru telefonlar okadar iyiki elimizden düşmuyor buda risk bizm için

aynen doğru o kadar özellik olmasaydı elimize fazla almazdık o kadar radyasyona maruz kalmazdık şahsen ben bir an elimden düşürmüyorum elim ayağım gibi yanımda olmadımı hep bir tarafım eksik hissediyorum valla

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
çok kötü mehmet bence o konuda dikkatli ol ben gece falan uzak tutyorum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ne yazıkki imkansız maxicepten ayrı kalırım sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt