cep telefonu kendi kendine sms atıyor :S

Sponsorlu Bağlantılar

insatiable_

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu kendi kendine sms atıyor :S
merhaba arkadaşlar.. lg telefonum var ve telefonum eskıden cekılmıs ve telefondan sılınmıs mesajları kendı kendıne arkadaşıma atıyor. çok sık olmuyor yanı ayda veya 2 ayda bir oluyor ama anlamadım nedir bu yardım edebilirmisiniz :S

iBaris.263

Üye
nedenini bilmiyorum ama banada 11/01/2093 ve 01/01/2000 yılından mesaj geldi :S

fireman87

fireman87

Üye
Banada oldu bu olay ama telefondan kaynaklı bi durum değil, operetörle alakalı.

fireman87

fireman87

Üye
Bu olay telefondan kaynaklanıyor, bilginize.

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
hortlatmak gibi oldu ama 12.01.2093 saat 03.14 tarihinden mesaj geldı abımın telefonunada 2 kez geldi ilk gelen 1 hafta once geldi ama onun tarihide aynıydı sadce saati 02.14 felandı mesajı gönderenin adıda mesajda yazanlarda anlamsız sekiller semboller felan mesaj saatleri telefondakiyle uyusmaz zaten operator tanımlıdır ama ilginç bısey operatordenmı acaba

xcolakx

Üye
Bendede durup dururken ''SMS GÖNDERİLİYOR...'' şeklinde bir yazı çıkıp ardında gidiyor durup dururken oluyor bu durum. -LG OPTİMUS BLACK

technoshark

technoshark

Üye
bana hiç öyle birşey olmadı :S

spy ghost

spy ghost

Üye
Beyler bende de aralığı tam belli olmuyor ama haftada bir mesaj gönderiliyor ve hedef neresi bilmiyorum aynen şöyle;
gönderilen: 1 adet
kullanım miktarı:0 tl
kalan miktar:1.75(kendi bakiyem)
bu mesajın içinde herhangi kampanya reklamı felanda bulunmuyor sade bir mesaj

seymen16

seymen16

Üye
Benim de bugün yaklaşık 200 tane mesajım kendi kendine silindi neden oldu anlamadim. Onları geri getirmenin bi yolu var mıdır?

technoshark

technoshark

Üye
Kendi kendine msj yollama olayına geliyorum tekrardan şu şekilde birşey, ben bir oyun indirdim.. Oyun sonrasında sürekli msj yollamaya çalışıyor :S muhtemelen oyunla alakalı birşeydir beyler. ;)

spy ghost

spy ghost

Üye
Benim de bugün yaklaşık 200 tane mesajım kendi kendine silindi neden oldu anlamadim. Onları geri getirmenin bi yolu var mıdır?
eğer şu silinme programlarını önceden yükleseysin silinmezdi ama çözümü olmayabilir

seymen16

seymen16

Üye
eğer şu silinme programlarını önceden yükleseysin silinmezdi ama çözümü olmayabilir

Yok silme programı falan yüklemedim. 1 saat öncesine kadar 400 küsür mesaj vardı sonra bi baktım ilk mesajları kendi silmiş. Ayarlara baktım mesaj sınırını da geçmemiş.

spy ghost

spy ghost

Üye
Yok silme programı falan yüklemedim. 1 saat öncesine kadar 400 küsür mesaj vardı sonra bi baktım ilk mesajları kendi silmiş. Ayarlara baktım mesaj sınırını da geçmemiş.
ne ilginç telefonlar varya insan bazı mesajları saklıyor bende 5-6 aylık mesajlar vardır tüm mesajlar silinir onların işaretini kaldırırım :islik

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar bendede kendı kendıne sms atmaya basladı, ancak durumu keşfettim yukledıgım oyunlardan kaynaklı, ama hangı oyundan kaynaklı bulamadım :D

Üst Alt