Cep telefonu kamerasıyla yakın çekimin dorukları :D

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu kamerasıyla yakın çekimin dorukları :D
[video=youtube;IDxJ7-kygDo]http://www.youtube.com/watch?v=IDxJ7-kygDo[/video]

biraz saçma oldu ama olsun :D çeken telefon nokia 808. çekilen telefon lg marka birşey. 720p ekranı var ve pixelle gözüküyor :D

enterneoll

enterneoll

Üye
yukarıda s4 var bide onda deneseydin farkı gör bu arada her telefonda pixel var sonuç olarak :D acaba bide 720p olmasa mesela bir nokia telefon olsa nasıl olurdu görüntü :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
yukarıda s4 var bide onda deneseydin farkı gör bu arada her telefonda pixel var sonuç olarak :D acaba bide 720p olmasa mesela bir nokia telefon olsa nasıl olurdu görüntü :D

s3 o :D ama kapalıydı açık olsaydı onda denerdim :D de bence bu yakınlıkla hafif te olsa s4'ün pixelleri belli olurdu. 603'ümü deniyim dedim de köşedeki ufacık uygulamalar simgesinin bi karesini tüm ekrana alırdı pixeli bırak ekranın içi görünürdü :D

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar 720p ekranda pixelleri görebilen arkadaşın gözünü merak ettim.

tapatalk

tapatalk

Üye
ben bişey anlamadım

IVI-Elia

Üye
Arkadaşlar 720p ekranda pixelleri görebilen arkadaşın gözünü merak ettim.

Anormal bir durum değil ppi değer 300 ppi veya daha az ise görünebilir.Hele ki pentile ekran ise (tam hesaplamadım) ama 340ppi dan az olmaması gerekir...

aleranol

aleranol

Üye
Ben not2de 262 ppi ile 3 5 cmden bakınca piksel görüyorum.

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben 336ppi da gördüm :D

tapatalk

tapatalk

Üye
bende 316 ppi nasıl anlıyoz bu piksel olayını

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar çekilen telefon sanırım LG Optimus G. Video'yu şimdi izledim. Kamera çekimi olmasa ben yine de görülebileceğini düşünmüyorum.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çekilen telefon sanırım LG Optimus G. Video'yu şimdi izledim. Kamera çekimi olmasa ben yine de görülebileceğini düşünmüyorum.

görülmüyor zaten :) para olsaydı kağır paranın yıldız olan yerini çekicektim o çok şaşırtıcı olur du :)

MaxipmaN

Üye
c6-01de ekranda bolca o özellkten var

blacktalon

blacktalon

Üye
piksel gorunmeyen birseymi al mikroskobu eline bak hucreleri gorursun o da mi sorunlu ?

Üst Alt