DJ GENTLEMAN Üye dostum hafıza kartında silinen dosyaları geri getirme diye bi konu vardı bu forumda okudum
icep Üye O bölüm hafıza kartının kendisi tarafından kullanılıyor. Bu bölümde dediğin gibi bir değişiklik yapamıyorsun.
O bölüm hafıza kartının kendisi tarafından kullanılıyor. Bu bölümde dediğin gibi bir değişiklik yapamıyorsun.
eftal151 Üye bu programların jar uzantılı olanı yoqmu ki ya hep sis =jar a çevirmek için programım da yoq bilen varsa lütfen yardım etsin şimdiden saolun
bu programların jar uzantılı olanı yoqmu ki ya hep sis =jar a çevirmek için programım da yoq bilen varsa lütfen yardım etsin şimdiden saolun
Sivaslı MaNyAk Üye Abiler bu torrentlerin türkçesi yokmu ben 16 yasındayım pek anlamıyom yabancı dılden lutfen yardım dın kendınıze ıyı bakın
Abiler bu torrentlerin türkçesi yokmu ben 16 yasındayım pek anlamıyom yabancı dılden lutfen yardım dın kendınıze ıyı bakın
doa0006 Üye ben telefonu yedeklemiştim ama bi programa fln deil.dosya yöneticisinde yedekle vardı.ordan yaptım.ama bgn maalesf biçimlndirmek zorunda kaldım.geri getirebilirmiyim müziklerimi?
ben telefonu yedeklemiştim ama bi programa fln deil.dosya yöneticisinde yedekle vardı.ordan yaptım.ama bgn maalesf biçimlndirmek zorunda kaldım.geri getirebilirmiyim müziklerimi?