Cep telefonu garantiye verilmesi ve yedek telefonun garanti firması tarafından teğmin ettirilmesi ?

Sponsorlu Bağlantılar

gorkem0707

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu garantiye verilmesi ve yedek telefonun garanti firması tarafından teğmin ettirilmesi ?
Günaydınlar arkadşlar öncelikle kurban bayramınız kutlu olsun . Benim motorola mini defy güç düğmesine bastığımda açılmıyor motorola nın logosu geliyor ve öylece kalıyor . Herneyse bunu geçelim diyelimki garantiye verdim telefonu ve kullanıcı mahrum etmemek adına geçici süreliğine bana telefon vermeleri gerekmiyormu ? Yedek telefonum yok bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim . Herhangi alo diyebiliceğim bir telefon verilmes lazım bunun gereğinin yapılması gerektiğini biliyorum bu şekilde yanlışım varmıdır ? Telefonu media marktdan almıştım 2 ay önce.

yumyjikk2

Üye
cihazı servise yolla günde 3-4 kere ara ordakilere aciliyeti oldugunu falan söyle adres degistircem de zorla 2 güne yaparlar,sahsen gecen gün s2 yi servise yolladım bayramdan sonra alırsınız dediler günde 3-4 kere aradım artık oradaki sekreterler benden bıktı sonucunda telefon 1 günde yapılıp iade edildi :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Günaydınlar arkadşlar öncelikle kurban bayramınız kutlu olsun . Benim motorola mini defy güç düğmesine bastığımda açılmıyor motorola nın logosu geliyor ve öylece kalıyor . Herneyse bunu geçelim diyelimki garantiye verdim telefonu ve kullanıcı mahrum etmemek adına geçici süreliğine bana telefon vermeleri gerekmiyormu ? Yedek telefonum yok bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim . Herhangi alo diyebiliceğim bir telefon verilmes lazım bunun gereğinin yapılması gerektiğini biliyorum bu şekilde yanlışım varmıdır ? Telefonu media marktdan almıştım 2 ay önce.

kardeşim senin de bayramın mübarek olsun,servis cihazı 10 iş günü içinde teslim etmezse sana cihaz vermeleri gerek geçici olarak. Servise verdiğin gün yedek cihaz vermezler,garanti şartnamesi de böyledir.

gorkem0707

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bilgi için arkadaşlar :) nabalım dedğiniz gibi idare edicez kanımca işletim sisteminde sorun oldu . Mesajlara girmiştim kapanmaya zorla bildirisi geldi . telefonu açıp kapadım bir daha açılmadı :D

Üst Alt