Furkan Emekli
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sony Z2'nin kronik sorunlar var mı ? Distribütör garantili olanını şuana kadar görmedim.Delta ithalatçı firma. Yani distribütör değil. Bizdeuygun, Gittigidiyor, N11 gibi sitelerde bu garantili ürünler satılıyor. Alınır mı alınmaz mı size kalmış bir şey, eğer cihazın çok kronik sorunu varsa distribütör almanız daha iyi.
Hepsisony ve Btsony'de olanlar Eurasia garantili.Sony Z2'nin kronik sorunlar var mı ? Distribütör garantili olanını şuana kadar görmedim.
Almadan önce bunları nasıl öğrenebiliriz ki ? Ben şahsen bu siteden almaya düşünüyorum ;Hepsisony ve Btsony'de olanlar Eurasia garantili.
Z2'de lens kayması sorunu vardı sanırım ama büyük ihtimalle giderilmiştir sorunlar. Üretim tarihi önemli.
Bu forumda ve diğer forumda kullanıcı kulüplerine sorabilirsiniz. Mesela diğer forumda Z1 Compact'ı çoğu kişi oradan aldı. Satış sonrası hizmeti iyi sayılır. Cihaz değişimi yapıyorlar.Almadan önce bunları nasıl öğrenebiliriz ki ? Ben şahsen bu siteden almaya düşünüyorum ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence temperli cam alın. Hem güvenle kullanırsınız hemde telefon düşerse cam kendini kırar, telefonun ekranına bir şey olmaz.Ayrıca telefonu aldıktan sonra da bunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Temperli cam kullanan bazı kişiler olumsuz yorum yapmış ? Bu cam kırılınca alttaki orijinal cama zarar vermez mi ? Bu Spigen'in linkteki koruyucusundan iyi mi ?Bence temperli cam alın. Hem güvenle kullanırsınız hemde telefon düşerse cam kendini kırar, telefonun ekranına bir şey olmaz.
Vermez, aksine daha iyi. Eğer telefon düşerse darbe anında koruyucu zarar alıyor, telefonun ekranı sağlam kalıyor. Kırılırsa yeniden almak zorundasınız tabi ama ekran kırılmaması için değer.Temperli cam kullanan bazı kişiler olumsuz yorum yapmış ? Bu cam kırılınca alttaki orijinal cama zarar vermez mi ? Bu Spigen'in linkteki koruyucusundan iyi mi ?
Alttaki ekranı çizmez mi kırılınca ?Vermez, aksine daha iyi. Eğer telefon düşerse darbe anında koruyucu zarar alıyor, telefonun ekranı sağlam kalıyor. Kırılırsa yeniden almak zorundasınız tabi ama ekran kırılmaması için değer.
Gördüğüm kadarıyla çizmiyorAlttaki ekranı çizmez mi kırılınca ?
Yardımların için teşekkür ederim. Umarım sorunsuz olur. Bilgisayarı toplarken işlemci soğutucusunu toplamda 3 kere değiştirdim. Monitörde de ölü piksel çıkmıştı onu da değiştirdim. Yani teknolojik ürünler konusunda şanssız birisiyim.Gördüğüm kadarıyla çizmiyor
Distribütör garantili ve fiyatı uygun olan var mı ?telefonda sorun olursa ilerde sıkıntı çekebilirsin.İthalatçı garantilerin çoğu sorunlu distribütör garanti gibi olmaz.Birde ciddi bir sorun çıkarsa hatası deyip tamir için ücret talep ediyorlar.Firmanın şikayetlerine bakabilirsin.Bütçe uygunsa distribütör garantili z2 nin fiyatında fazla fark yoksa onu tercih et.
sony distribütör garantili olanlar pahalı olur ithalatçı garantili olan telefonla fiyat farkı olacaktır.Dediğiniz gibi ithalatçı garantili telefon kumar oynamak gibi ciddi bir sorun olursa klasik bahaneleri kullanıcı hatası.Bunların artık düzenli olarak kontrol edilmesi lazım ama nerde.Benim telefonda ithalatçı garantili ahizede sorun olmuştu.Parça değişimi yaptılar telefonu tam kapatamamışlar.İşçilikleri iyi değil ve tamir süresi yavaş.Tekrar göndermemek için telefoncuya düzelttirdim.telefonda sorun olursa ilerde sıkıntı çekebilirsin.İthalatçı garantilerin çoğu sorunlu distribütör garanti gibi olmaz.Birde ciddi bir sorun çıkarsa hatası deyip tamir için ücret talep ediyorlar.Firmanın şikayetlerine bakabilirsin.Bütçe uygunsa distribütör garantili z2 nin fiyatında fazla fark yoksa onu tercih et.
doğrudur zaten bildiğim kadarıyla sony telefonları genelde pahalı oluyor.Fazla sorun olmadan kurtulmuşsunuz.sony distribütör garantili olanlar pahalı olur ithalatçı garantili olan telefonla fiyat farkı olacaktır.Dediğiniz gibi ithalatçı garantili telefon kumar oynamak gibi ciddi bir sorun olursa klasik bahaneleri kullanıcı hatası.Bunların artık düzenli olarak kontrol edilmesi lazım ama nerde.Benim telefonda ithalatçı garantili ahizede sorun olmuştu.Parça değişimi yaptılar telefonu tam kapatamamışlar.İşçilikleri iyi değil ve tamir süresi yavaş.Tekrar göndermemek için telefoncuya düzelttirdim.
tam fiyatlarını bilmiyorum geçen forumda görmüştüm.n11 yada gittigidiyordu galiba çek, puan ve kart indirimiyle distribütör garantili 1490 liraya denk getirmiş.Distribütör garantili ve fiyatı uygun olan var mı ?
Hocam ben baktım öyle yerlerde genelde ithalatçı garantili oluyor. Distribütör garantili olanlar pahalı oluyor. Link varsa verebilir misiniz rica etsem ?doğrudur zaten bildiğim kadarıyla sony telefonları genelde pahalı oluyor.Fazla sorun olmadan kurtulmuşsunuz.
tam fiyatlarını bilmiyorum geçen forumda görmüştüm.n11 yada gittigidiyordu galiba çek, puan ve kart indirimiyle distribütör garantili 1490 liraya denk getirmiş.
başka forumda görmştüm kampanya süresi bittiğinden kaldırmışlar.Hocam ben baktım öyle yerlerde genelde ithalatçı garantili oluyor. Distribütör garantili olanlar pahalı oluyor. Link varsa verebilir misiniz rica etsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?