Türe Üye LG.G2.32GB' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Lg G2 Orjinal kamera oynama yoktur Genişletmek için tıkla ... Tapatalktan değil de bir servis sağlayıcıdan yüklersen tam boyutlu gözükür.
LG.G2.32GB' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Lg G2 Orjinal kamera oynama yoktur Genişletmek için tıkla ... Tapatalktan değil de bir servis sağlayıcıdan yüklersen tam boyutlu gözükür.
Sciondar Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Galaxy S4 Son düzenleme: 17 Eki 2013
NervousFCK Üye Bir tane den ben atıyım dedim (Samsung Galaxy Ace ile çekildi) Aviary Fotoğraf düzenleme uygulaması kullanıldı.
Bir tane den ben atıyım dedim (Samsung Galaxy Ace ile çekildi) Aviary Fotoğraf düzenleme uygulaması kullanıldı.
THEMANCO Üye -qarapapaq-' Alıntı: N8 ? Genişletmek için tıkla ... NervousFCK' Alıntı: @THEMANCO hangi efekt uygulamasını kullanıyosun? Genişletmek için tıkla ... Aynen N8.Effect olarak ise tek bir program kullanmıyorum.Photokit,pixlr express plus,nadiren photoscape gibi
-qarapapaq-' Alıntı: N8 ? Genişletmek için tıkla ... NervousFCK' Alıntı: @THEMANCO hangi efekt uygulamasını kullanıyosun? Genişletmek için tıkla ... Aynen N8.Effect olarak ise tek bir program kullanmıyorum.Photokit,pixlr express plus,nadiren photoscape gibi
0MG90 Üye THEMANCO' Alıntı: Aynen N8.Effect olarak ise tek bir program kullanmıyorum.Photokit,pixlr express plus,nadiren photoscape gibi Genişletmek için tıkla ... o resimde hangi programı kullandınız?
THEMANCO' Alıntı: Aynen N8.Effect olarak ise tek bir program kullanmıyorum.Photokit,pixlr express plus,nadiren photoscape gibi Genişletmek için tıkla ... o resimde hangi programı kullandınız?
gıwıliler Üye NervousFCK' Alıntı: @gıwıliler kardeşim mükemmel çekiyosun. Genişletmek için tıkla ... tesekkurler kardesım okulunu okuyom o kadarda olsun
NervousFCK' Alıntı: @gıwıliler kardeşim mükemmel çekiyosun. Genişletmek için tıkla ... tesekkurler kardesım okulunu okuyom o kadarda olsun
halilcan5594 Üye Neo V ile bu resimler nasıl çıkmış ortaya insanın inanası gelmiyor Maşallah . Lensine zarar gelmesin: d
Neo V ile bu resimler nasıl çıkmış ortaya insanın inanası gelmiyor Maşallah . Lensine zarar gelmesin: d