V/RS Üye Türe' Alıntı: İlk fotograftan belli. Yalana gerek yok. Genişletmek için tıkla ... yalan borcummu var sana kardeşim tamam kamera programıyla çektim ama hiçbir hdr efektiyle oynamadım çektiğim gibi attım.
Türe' Alıntı: İlk fotograftan belli. Yalana gerek yok. Genişletmek için tıkla ... yalan borcummu var sana kardeşim tamam kamera programıyla çektim ama hiçbir hdr efektiyle oynamadım çektiğim gibi attım.
furkey Üye V/RS' Alıntı: yalan borcummu var sana kardeşim tamam kamera programıyla çektim ama hiçbir hdr efektiyle oynamadım çektiğim gibi attım. Genişletmek için tıkla ... Yalnız gerçekten gözü rahatsız edecek derecede vividness var renklerde
V/RS' Alıntı: yalan borcummu var sana kardeşim tamam kamera programıyla çektim ama hiçbir hdr efektiyle oynamadım çektiğim gibi attım. Genişletmek için tıkla ... Yalnız gerçekten gözü rahatsız edecek derecede vividness var renklerde
Türe Üye V/RS' Alıntı: yalan borcummu var sana kardeşim tamam kamera programıyla çektim ama hiçbir hdr efektiyle oynamadım çektiğim gibi attım. Genişletmek için tıkla ... Çektiğin kamera programdan o zaman. Hangi program bu ?
V/RS' Alıntı: yalan borcummu var sana kardeşim tamam kamera programıyla çektim ama hiçbir hdr efektiyle oynamadım çektiğim gibi attım. Genişletmek için tıkla ... Çektiğin kamera programdan o zaman. Hangi program bu ?
pRime. Üye o fotoğraflarla en az bir kere oynanmış veya önceden ayar yapılmış. normal modda öyle fotoğraflar alamazsınız.
o fotoğraflarla en az bir kere oynanmış veya önceden ayar yapılmış. normal modda öyle fotoğraflar alamazsınız.
Puck Üye O resimlerde bir ayar yapılmış belli ama bence güzel olmuş . Ayriyetten gözü de çok yoruyor .
Nextman Emekli Yönetici Bir kac guzel karede benden.Antalya /düden park falezler Tum cekimler s4 ile oto mod ile çekilmiştir.Diger güzel fotoğraflar icin ayri konu açarım en kısa sürede.
Bir kac guzel karede benden.Antalya /düden park falezler Tum cekimler s4 ile oto mod ile çekilmiştir.Diger güzel fotoğraflar icin ayri konu açarım en kısa sürede.
sekajmer Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Nokia Lumia 820 - WP8 (oynama yapılmamıştır.) - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Nokia Lumia 820 - WP8 (oynama yapılmamıştır.) Clever Camera ile çekilmiştir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Nokia Lumia 820 - WP8 (oynama yapılmamıştır.) - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Nokia Lumia 820 - WP8 (oynama yapılmamıştır.) Clever Camera ile çekilmiştir.
sekajmer Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Nokia Lumia 820 - WP8 (oynama yapılmamıştır.)
nalcam22 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yakından bakınca gözleri görmek mümkün Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız medrese inşaatı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yakından bakınca gözleri görmek mümkün Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız medrese inşaatı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sekajmer Üye satranç' Alıntı: dahası yokmu millet Genişletmek için tıkla ... kameram'dan memnun değilim güncelleme bekliyorum fotoğraf çekmekten soğudum.
satranç' Alıntı: dahası yokmu millet Genişletmek için tıkla ... kameram'dan memnun değilim güncelleme bekliyorum fotoğraf çekmekten soğudum.
By_Casparov Üye karahan94' Alıntı: kameram'dan memnun değilim güncelleme bekliyorum fotoğraf çekmekten soğudum. Genişletmek için tıkla ... 820 nin kamerası bnce gayet iyi. nesinden memnun degilsin kardeşim
karahan94' Alıntı: kameram'dan memnun değilim güncelleme bekliyorum fotoğraf çekmekten soğudum. Genişletmek için tıkla ... 820 nin kamerası bnce gayet iyi. nesinden memnun degilsin kardeşim