gurbetcii Üye benimde katkım bulunsu 5800 telefonumla çektiğim bir resim manzara balıkesir-susurluk-gürece köyü barajından - - - Eklendi - - - BALIKESİR-SUSURLUK-GÜRECEKÖYÜ BARAJI Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG]
benimde katkım bulunsu 5800 telefonumla çektiğim bir resim manzara balıkesir-susurluk-gürece köyü barajından - - - Eklendi - - - BALIKESİR-SUSURLUK-GÜRECEKÖYÜ BARAJI Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG]
HL_Rockk Üye Nokia 808 pureview - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - Şimdilik bukadar yeter sanırım 808 in neler çıkardığını görelim arkadaşlar
Nokia 808 pureview - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - Şimdilik bukadar yeter sanırım 808 in neler çıkardığını görelim arkadaşlar
Mayk29 Üye Arkadaşlar N8 ile program kullanılarak Panoramik fotograf cektim fotografı reklamcıda cıkardım hiç bozulmadan 2 metreye 70 cm olarak cıktı. Fotoğrafı değerlendirebilirmisiniz sizce nasıl olmuş [/URL] Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG]
Arkadaşlar N8 ile program kullanılarak Panoramik fotograf cektim fotografı reklamcıda cıkardım hiç bozulmadan 2 metreye 70 cm olarak cıktı. Fotoğrafı değerlendirebilirmisiniz sizce nasıl olmuş [/URL] Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG]
pRime. Üye Türe' Alıntı: Domatesler şahane Genişletmek için tıkla ... onlar domates değil ki. japon elması diye bir şey.
Türe' Alıntı: Domatesler şahane Genişletmek için tıkla ... onlar domates değil ki. japon elması diye bir şey.
PriZm Üye Note 2 ile birkaç deneme Kamerasını yeterli buldum kendimce Telefonun kutusu (zifiri karanlıkta) Cancan Bulunduğum evden bir Çanakkale manzarası
Note 2 ile birkaç deneme Kamerasını yeterli buldum kendimce Telefonun kutusu (zifiri karanlıkta) Cancan Bulunduğum evden bir Çanakkale manzarası
Artles Üye Yemin ediyorum aldığım gün bende aynı senin gibi karanlık ortamda flash patlatıp Note II kutusunu çekmiştim hahahahahah Bunlarda bugün baya rüzgarlı havada çektiğim 2 fotoğraf. Elimle tutup Camera 360 pro programını test amaçlı çektim. İlki HDR diğeri normal..
Yemin ediyorum aldığım gün bende aynı senin gibi karanlık ortamda flash patlatıp Note II kutusunu çekmiştim hahahahahah Bunlarda bugün baya rüzgarlı havada çektiğim 2 fotoğraf. Elimle tutup Camera 360 pro programını test amaçlı çektim. İlki HDR diğeri normal..
PriZm Üye Artles' Alıntı: Yemin ediyorum aldığım gün bende aynı senin gibi karanlık ortamda flash patlatıp Note II kutusunu çekmiştim hahahahahah Genişletmek için tıkla ...
Artles' Alıntı: Yemin ediyorum aldığım gün bende aynı senin gibi karanlık ortamda flash patlatıp Note II kutusunu çekmiştim hahahahahah Genişletmek için tıkla ...