ascada Üye emreilhans' Alıntı: duvardaki çiçek çok hoşuma gitti devamını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... çektikçe paylaşmaya devam ----------Eklendi @ 17:25:51 ---------- Yazıldı @ 17:24:33 ---------- Ocean258' Alıntı: hepsi birbirinden güzel ama ada vapurundaki Number 1 bence.. tesekkurler paylasımın ıcın.. Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederim. ----------Eklendi @ 17:40:05 ---------- Yazıldı @ 17:25:51 ---------- kedi sevenler için bu fotoyu çekerken telefon baya bi pati darbesi aldı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emreilhans' Alıntı: duvardaki çiçek çok hoşuma gitti devamını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... çektikçe paylaşmaya devam ----------Eklendi @ 17:25:51 ---------- Yazıldı @ 17:24:33 ---------- Ocean258' Alıntı: hepsi birbirinden güzel ama ada vapurundaki Number 1 bence.. tesekkurler paylasımın ıcın.. Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederim. ----------Eklendi @ 17:40:05 ---------- Yazıldı @ 17:25:51 ---------- kedi sevenler için bu fotoyu çekerken telefon baya bi pati darbesi aldı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
61semih Üye .eRCaN.' Alıntı: N8 - Macro Genişletmek için tıkla ... gayet guzel ama bence ılk resmı makro yerıne manzara modunda cekseydın kadrajın ortasındakı bıtkıy soluklaştırıp arkaplanı netleştirseydın daha ıyı olurdu (bence tabıkı)
.eRCaN.' Alıntı: N8 - Macro Genişletmek için tıkla ... gayet guzel ama bence ılk resmı makro yerıne manzara modunda cekseydın kadrajın ortasındakı bıtkıy soluklaştırıp arkaplanı netleştirseydın daha ıyı olurdu (bence tabıkı)
mirekret Üye .eRCaN.' Alıntı: N8 - Macro Genişletmek için tıkla ... flashsız olsaydı daha iyi olurdu...
.eRCaN. Üye Evet camerapro ile çektim, flashı otomatik açıkta unutmuştum, biraz da aceleye gelince sonuç böyle oldu
Evet camerapro ile çektim, flashı otomatik açıkta unutmuştum, biraz da aceleye gelince sonuç böyle oldu
Utku Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız c6-01 aceleyle çekmiştim Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
emreilhans Üye Konu Sahibi uyy fotolara bak canını yrm o kdilerin çlşıyorum çkmeye zmn klmıyor arkaşklar atmayı çok istiyorum :S utku bayıldımm ercan ilk foto muazzam
uyy fotolara bak canını yrm o kdilerin çlşıyorum çkmeye zmn klmıyor arkaşklar atmayı çok istiyorum :S utku bayıldımm ercan ilk foto muazzam
Amaru Shady Üye farukozer4444' Alıntı: emre konun baya ilgi gördü . tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... ben şahsen bu kadar ilgi beklemiyordum. Fotoğraf yükleme imkânım olmasa da fotoğraflara bakıyorum. ( çoğu hoşuma gitti )
farukozer4444' Alıntı: emre konun baya ilgi gördü . tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... ben şahsen bu kadar ilgi beklemiyordum. Fotoğraf yükleme imkânım olmasa da fotoğraflara bakıyorum. ( çoğu hoşuma gitti )
61semih Üye [/URL] Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] [/URL] Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] bunlarda benden trabzon hıdırnebı yaylası galaxy gio
[/URL] Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] [/URL] Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] bunlarda benden trabzon hıdırnebı yaylası galaxy gio
musty24 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 02:15:52 ---------- Yazıldı @ 02:12:00 ---------- ----------Eklendi @ 02:24:44 ---------- Yazıldı @ 02:15:52 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 02:15:52 ---------- Yazıldı @ 02:12:00 ---------- ----------Eklendi @ 02:24:44 ---------- Yazıldı @ 02:15:52 ----------
nalcam22 Üye buda 5800 la çekilmiş kara eşşek arısı fotografı kusra bakmayın uzaktan çektim yanına gitmeye tırstım yaklaştırın iğnesini görün Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda 5800 la çekilmiş kara eşşek arısı fotografı kusra bakmayın uzaktan çektim yanına gitmeye tırstım yaklaştırın iğnesini görün Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emreilhans Üye Konu Sahibi sağol ömer olsun arkadaşlar arada sizde atarsınız : papatyalar süper, giodan öyle kareler beklmezdm şaşırdım tebrikler kara eşşek arısı
sağol ömer olsun arkadaşlar arada sizde atarsınız : papatyalar süper, giodan öyle kareler beklmezdm şaşırdım tebrikler kara eşşek arısı
Ocean258 Üye maşallah o nasıl bır arıdır okadar yaklastıgına bile şaşmalı gercekten ) paylasımın ıcın tesekkurler..
maşallah o nasıl bır arıdır okadar yaklastıgına bile şaşmalı gercekten ) paylasımın ıcın tesekkurler..
ascada Üye paylaşmaya devam Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
paylaşmaya devam Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emreilhans Üye Konu Sahibi n8'i böyle bilmezdim valla yani 12mpnin hakkını veremeyen bi telefon olarak duymştum ama harikalar arkadaş :S
n8'i böyle bilmezdim valla yani 12mpnin hakkını veremeyen bi telefon olarak duymştum ama harikalar arkadaş :S
.eRCaN. Üye emreilhans' Alıntı: n8'i böyle bilmezdim valla yani 12mpnin hakkını veremeyen bi telefon olarak duymştum ama harikalar arkadaş :S Genişletmek için tıkla ... Piyasada N8'i fotoğraf konusunda geçebilen telefon yok henüz. @ascada Güzel fotoğraflar, eline sağlık.
emreilhans' Alıntı: n8'i böyle bilmezdim valla yani 12mpnin hakkını veremeyen bi telefon olarak duymştum ama harikalar arkadaş :S Genişletmek için tıkla ... Piyasada N8'i fotoğraf konusunda geçebilen telefon yok henüz. @ascada Güzel fotoğraflar, eline sağlık.