4MaGuS Üye FastBreaker' Alıntı: - - - Eklendi - - - ahahahh şuna bak aynı nerdeyse - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - biraz daha n8 Genişletmek için tıkla ... n8 süper çekiyor ellerine sağlık
FastBreaker' Alıntı: - - - Eklendi - - - ahahahh şuna bak aynı nerdeyse - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - biraz daha n8 Genişletmek için tıkla ... n8 süper çekiyor ellerine sağlık
Dr.523 Üye Konu ilgimi çekti bende fotoğraflarla uğraşıyorum, benim telefonum N79 acaba daha kaliteli çekşimler yapabilmem için program, lens vs. tavsiye edebilir misiniz?
Konu ilgimi çekti bende fotoğraflarla uğraşıyorum, benim telefonum N79 acaba daha kaliteli çekşimler yapabilmem için program, lens vs. tavsiye edebilir misiniz?
FastBreaker Üye s60v3 kısmında bulabilirsin dostum - - - Eklendi - - - Dostum bu n8 bi harika :P bunları da ben çektim arkadaşlar
s60v3 kısmında bulabilirsin dostum - - - Eklendi - - - Dostum bu n8 bi harika :P bunları da ben çektim arkadaşlar
CanKartaL Emekli Yönetici .eRCaN.' Alıntı: Nokia N8... Genişletmek için tıkla ... Sayfayı açar açmaz şu fotoğrafları gördüm ve çok özür dileyerek söylüyorum, kusura bakmayın ama "bu ne laaan" dedim ŞAHANE, hatta ŞAHANE ÖTESİ olmuşlar. Çekenin eline sağlık. elimden gelse tekrar tekrar beğenirdim yani - - - Eklendi - - - eBRiHanceR' Alıntı: Buda benden olsun.. Samsung GALAXY S3 Genişletmek için tıkla ... Köpek çok tatlıymış Acaba fotoğraf çekilirken renklerle mi oynandı?
.eRCaN.' Alıntı: Nokia N8... Genişletmek için tıkla ... Sayfayı açar açmaz şu fotoğrafları gördüm ve çok özür dileyerek söylüyorum, kusura bakmayın ama "bu ne laaan" dedim ŞAHANE, hatta ŞAHANE ÖTESİ olmuşlar. Çekenin eline sağlık. elimden gelse tekrar tekrar beğenirdim yani - - - Eklendi - - - eBRiHanceR' Alıntı: Buda benden olsun.. Samsung GALAXY S3 Genişletmek için tıkla ... Köpek çok tatlıymış Acaba fotoğraf çekilirken renklerle mi oynandı?
Mayk29 Üye [/URL] Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] - - - Eklendi - - - [/URL] Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] İphone 4S
[/URL] Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] - - - Eklendi - - - [/URL] Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] İphone 4S
foreverthe Üye mirekret' Alıntı: U900::: >>> ----------Eklendi @ 16:52:12 ---------- Yazıldı @ 16:51:10 ---------- k850>>>>>> ----------Eklendi @ 16:53:24 ---------- Yazıldı @ 16:52:12 ---------- k850 negative +macro lens >>>>> Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bunu nerede çektin ? Türkiye de böyle çiçek mi var :eek:
mirekret' Alıntı: U900::: >>> ----------Eklendi @ 16:52:12 ---------- Yazıldı @ 16:51:10 ---------- k850>>>>>> ----------Eklendi @ 16:53:24 ---------- Yazıldı @ 16:52:12 ---------- k850 negative +macro lens >>>>> Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bunu nerede çektin ? Türkiye de böyle çiçek mi var :eek:
CanKartaL Emekli Yönetici hsynkckygcı@' Alıntı: Kardeşim bunu nerede çektin ? Türkiye de böyle çiçek mi var :eek: Genişletmek için tıkla ... Son fotoğrafta "negative+macro lens" diye belirtilmiş. Yani renkler tersine çevrilerek çekilmiş.
hsynkckygcı@' Alıntı: Kardeşim bunu nerede çektin ? Türkiye de böyle çiçek mi var :eek: Genişletmek için tıkla ... Son fotoğrafta "negative+macro lens" diye belirtilmiş. Yani renkler tersine çevrilerek çekilmiş.