hikmet366
Üye
Kumlama dediğin şey porsuk porsuk olan şey herhalde o bende fotoğrafı çekerken oluyor çektikten sonra o kayboluyor nasıl oluyorsa Samsung yapmışAga şu s6 ve sonrasına bayılıyorum mükemmel kamera performansı var ya gece çekimleri mükemmel kumlanma falan çok az. Mi 4 ümün gece performansı sınıfta kaldı
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen kardeşim bende kamerada sorun mu var diye bakiyodm öyle ama foto bi çektim kumlanma bayağı azaldı adamlar uğraşmışKumlama dediğin şey porsuk porsuk olan şey herhalde o bende fotoğrafı çekerken oluyor çektikten sonra o kayboluyor nasıl oluyorsa Samsung yapmış
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk foto saglam olmuşAynen ben de fark ettimkamerasiyla övünen markanın cihazını da burada görmek isterdik tabi internetten alınmış seçme fotoğraflar ile değil kendi cekimiyle
Son iki fotoğrafı s6 edge ile çektim. Diğerleri s7 edge..
.
Tapatalk görüntüyü bozmuş sonra tekrar yüklerim...
ilk resim hariç diğerleri fena değil ama s7 ile daha güzel çekimler yapılabilir bence biraz daha uğraşmanız gerekiyorAynen ben de fark ettimkamerasiyla övünen markanın cihazını da burada görmek isterdik tabi internetten alınmış seçme fotoğraflar ile değil kendi cekimiyle
Son iki fotoğrafı s6 edge ile çektim. Diğerleri s7 edge..
.
Tapatalk görüntüyü bozmuş sonra tekrar yüklerim...
Fotoğraf çekimi yapan biri değilim kamerayı açıp çekiyorum sadece. Çok telefon değiştim bu kadar düzgün çekeni yoktu tabii ki ugrasirsan çok daha farklı çekebilir. Dh forumda neler çekiyorlar dslr yanında halt etmiş dersinizilk resim hariç diğerleri fena değil ama s7 ile daha güzel çekimler yapılabilir bence biraz daha uğraşmanız gerekiyor
benim telefonda çok kaliteli sayılmaz ama yorumumum altında sayfam var oraya devamlı atıyorum çok güzel şeyler yapılabiliyor bu kamera ile bileFotoğraf çekimi yapan biri değilim kamerayı açıp çekiyorum sadece. Çok telefon değiştim bu kadar düzgün çekeni yoktu tabii ki ugrasirsan çok daha farklı çekebilir. Dh forumda neler çekiyorlar dslr yanında halt etmiş dersiniz
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hdr yi abartmış bu programCihaz: iPhone 6
Kullanılan program: fotor hdr
Yer: Feshane civarındaki kırık köprü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abartma ile alakası yok ; hdr Çek'imi normal. Foto çektikten sonra programın içindeki bazı filtreler ile ben fotoğrafları bu hale getirdim...Hdr yi abartmış bu program
Sent from mTalk using lumia950
AnladımAbartma ile alakası yok ; hdr Çek'imi normal. Foto çektikten sonra programın içindeki bazı filtreler ile ben fotoğrafları bu hale getirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?