foreverthe Üye SuSKuN2010' Alıntı: Gm DisCovery ( CAmera Fv5 + Snapseed ) Genişletmek için tıkla ... Hocam sincabı nereden buldun
SuSKuN2010' Alıntı: Gm DisCovery ( CAmera Fv5 + Snapseed ) Genişletmek için tıkla ... Hocam sincabı nereden buldun
boran9999 Üye abdulk4dir' Alıntı: Camera fv-5 ile çekildi Genişletmek için tıkla ... Çok çok güzel gözünüze sağlık başarılar
abdulk4dir' Alıntı: Camera fv-5 ile çekildi Genişletmek için tıkla ... Çok çok güzel gözünüze sağlık başarılar
tayfn1907 Üye Yine N8 gökyüzünü ve bulutları çekmeyi seviyorum Bu arada bulutların birinde bir kuş var bakalım görebilecekmisiniz
Yine N8 gökyüzünü ve bulutları çekmeyi seviyorum Bu arada bulutların birinde bir kuş var bakalım görebilecekmisiniz
abdulk4dir Üye 0MG90' Alıntı: Uzun pozlama denemeleri Genişletmek için tıkla ... Al benden de o kadar. Bizim telefonlarla olmuyor bu iş. Yukarda da güzel bir derede denemiştim en iyi o pozu yakaladım diğerleri hep bozuk çıktı...
0MG90' Alıntı: Uzun pozlama denemeleri Genişletmek için tıkla ... Al benden de o kadar. Bizim telefonlarla olmuyor bu iş. Yukarda da güzel bir derede denemiştim en iyi o pozu yakaladım diğerleri hep bozuk çıktı...
0MG90 Üye abdulk4dir' Alıntı: Al benden de o kadar. Bizim telefonlarla olmuyor bu iş. Yukarda da güzel bir derede denemiştim en iyi o pozu yakaladım diğerleri hep bozuk çıktı... Genişletmek için tıkla ... Ben manuel modda denedim senin paylaştığın gibi kesik kesik çizgi çıktı hep. Bilgi lazım herhalde
abdulk4dir' Alıntı: Al benden de o kadar. Bizim telefonlarla olmuyor bu iş. Yukarda da güzel bir derede denemiştim en iyi o pozu yakaladım diğerleri hep bozuk çıktı... Genişletmek için tıkla ... Ben manuel modda denedim senin paylaştığın gibi kesik kesik çizgi çıktı hep. Bilgi lazım herhalde
0MG90 Üye Ay tutulması ve süper ay, kızıl ayı yakalayamadım pek geç kaldım Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ay tutulması ve süper ay, kızıl ayı yakalayamadım pek geç kaldım Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız