3onur5 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Note 4. Herhangi bir edit yoktur. Bu da ekstra olsun (Filtre + Crop harici edit yoktur) Genişletmek için tıkla ... note 4 aşmış gidiyor ya canım note 4 çekmedi değil yani ~N.A.W.Y~' Alıntı: Note 4. Herhangi bir edit yoktur. Bu da ekstra olsun (Filtre + Crop harici edit yoktur) Genişletmek için tıkla ... note 4 aşmış gidiyor ya canım note 4 çekmedi değil yani
~N.A.W.Y~' Alıntı: Note 4. Herhangi bir edit yoktur. Bu da ekstra olsun (Filtre + Crop harici edit yoktur) Genişletmek için tıkla ... note 4 aşmış gidiyor ya canım note 4 çekmedi değil yani ~N.A.W.Y~' Alıntı: Note 4. Herhangi bir edit yoktur. Bu da ekstra olsun (Filtre + Crop harici edit yoktur) Genişletmek için tıkla ... note 4 aşmış gidiyor ya canım note 4 çekmedi değil yani
PriZm Üye teknolojibaronu' Alıntı: Sanki film karesinden alınma nasıl çektin k kediyi? Genişletmek için tıkla ... biraz sabır + sabit durma + iyi zamanlama = sonuç
teknolojibaronu' Alıntı: Sanki film karesinden alınma nasıl çektin k kediyi? Genişletmek için tıkla ... biraz sabır + sabit durma + iyi zamanlama = sonuç
burak1553 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: biraz sabır + sabit durma + iyi zamanlama = sonuç Genişletmek için tıkla ... 2.resimdeki çiçeğin üstündeki örümcek bile çıkmış
~N.A.W.Y~' Alıntı: biraz sabır + sabit durma + iyi zamanlama = sonuç Genişletmek için tıkla ... 2.resimdeki çiçeğin üstündeki örümcek bile çıkmış
meyrock Üye teknolojibaronu' Alıntı: Afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler dost. Gel beraber olsun diyecem ama
teknolojibaronu' Alıntı: Afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler dost. Gel beraber olsun diyecem ama
teknolojibaronu Üye meyrock' Alıntı: Teşekkürler dost. Gel beraber olsun diyecem ama Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Tokum ben sofranız bol olsun dostum
meyrock' Alıntı: Teşekkürler dost. Gel beraber olsun diyecem ama Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Tokum ben sofranız bol olsun dostum
0MG90 Üye Z2 süper otomatik Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
By_Casparov Üye esmeran3' Alıntı: hava güzel çiçekler acıyor. Herşey yeşil Sabah sabah bi foto. S4 Genişletmek için tıkla ... teli yatay tutup konuyu sol a alsaydınız daha başarılı olabilirdi ama güzel yinede
esmeran3' Alıntı: hava güzel çiçekler acıyor. Herşey yeşil Sabah sabah bi foto. S4 Genişletmek için tıkla ... teli yatay tutup konuyu sol a alsaydınız daha başarılı olabilirdi ama güzel yinede
esmeran3 Üye By_Casparov' Alıntı: teli yatay tutup konuyu sol a alsaydınız daha başarılı olabilirdi ama güzel yinede Genişletmek için tıkla ... öylede var
By_Casparov' Alıntı: teli yatay tutup konuyu sol a alsaydınız daha başarılı olabilirdi ama güzel yinede Genişletmek için tıkla ... öylede var
0MG90 Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abdulk4dir Üye teknolojibaronu' Alıntı: Sıfır efekt iPhone 6 Plus HDR açık HDR KAPALI Genişletmek için tıkla ... Aynı çiçeği çekmişiz Ben topkapıda rastlamıştım
teknolojibaronu' Alıntı: Sıfır efekt iPhone 6 Plus HDR açık HDR KAPALI Genişletmek için tıkla ... Aynı çiçeği çekmişiz Ben topkapıda rastlamıştım