najanaja Üye Araç içi çekim cam temizmiş iyi çıkmış bi gökyüzü resmi daha bu telefon gökyüzünü çok güzel çekiyo ya zum yapınca hafif bi karıncalanma var ama yinede çok iyi bence sonuçta o kadar uzağı çekiyo
Araç içi çekim cam temizmiş iyi çıkmış bi gökyüzü resmi daha bu telefon gökyüzünü çok güzel çekiyo ya zum yapınca hafif bi karıncalanma var ama yinede çok iyi bence sonuçta o kadar uzağı çekiyo
Preloader Üye Discovery Elite, makro çekimleri fena değil fakat uzak mesafe, manzara türü çekim yapmak istediğimde cisimleri pek iyi çekemiyor. Son düzenleme: 4 Ara 2014
Discovery Elite, makro çekimleri fena değil fakat uzak mesafe, manzara türü çekim yapmak istediğimde cisimleri pek iyi çekemiyor.
Furkan Emekli Üye najanaja' Alıntı: Gayet güzel bi çekim olmuş hareket ettiğin halde bi bulanıklık falan yok. Buda Paşa Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Garibim utanmış Z2'den
najanaja' Alıntı: Gayet güzel bi çekim olmuş hareket ettiğin halde bi bulanıklık falan yok. Buda Paşa Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Garibim utanmış Z2'den
muhsin15 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız rakiplerini tir tir titreten teke'm zenfone 6 ile çekilmiştir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız rakiplerini tir tir titreten teke'm zenfone 6 ile çekilmiştir
Nextman Emekli Yönetici Anil-D' Alıntı: benim ss bu[emoji4] Genişletmek için tıkla ... Eminmisin aradım bulamadım
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Fotoğrafa HDR efektini sonradan uyguladığım için çözünürlük düştü Z2
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Yazdan kalan fotoğraflar,son iki fotoğrafı 2cm aşağı kaydırınca ne kadar değiştiğini görün diye attım S3
Yazdan kalan fotoğraflar,son iki fotoğrafı 2cm aşağı kaydırınca ne kadar değiştiğini görün diye attım S3