0MG90 Üye DarkredBlue61' Alıntı: Bu Uzun Pozlama Aslında O Resme Benzer Resimlerim Vardida Onları Nasıl Bulucam O Var Bu Bayabir Kötü Çıkmiş Ya Çok Kırptın Tada Zoom Yaptın Genişletmek için tıkla ... 5mp'lik kamera resmini kırpınca ne bekliyordun?
DarkredBlue61' Alıntı: Bu Uzun Pozlama Aslında O Resme Benzer Resimlerim Vardida Onları Nasıl Bulucam O Var Bu Bayabir Kötü Çıkmiş Ya Çok Kırptın Tada Zoom Yaptın Genişletmek için tıkla ... 5mp'lik kamera resmini kırpınca ne bekliyordun?
DarkredBlue61 Üye 0MG90' Alıntı: 5mp'lik kamera resmini kırpınca ne bekliyordun? Genişletmek için tıkla ... Ah Kusura Bakma Bende 808 Var Genelde 5 Mpde Çeksem Bile Kırpmada Zoomda Pek SIkıntı Olmuyorduda Unutmuşum
0MG90' Alıntı: 5mp'lik kamera resmini kırpınca ne bekliyordun? Genişletmek için tıkla ... Ah Kusura Bakma Bende 808 Var Genelde 5 Mpde Çeksem Bile Kırpmada Zoomda Pek SIkıntı Olmuyorduda Unutmuşum
0MG90 Üye DarkredBlue61' Alıntı: Ah Kusura Bakma Bende 808 Var Genelde 5 Mpde Çeksem Bile Kırpmada Zoomda Pek SIkıntı Olmuyorduda Unutmuşum Genişletmek için tıkla ... Hava mı atıyosun? Ne yapayım bende mi alayım 808, tövbe tövbe
DarkredBlue61' Alıntı: Ah Kusura Bakma Bende 808 Var Genelde 5 Mpde Çeksem Bile Kırpmada Zoomda Pek SIkıntı Olmuyorduda Unutmuşum Genişletmek için tıkla ... Hava mı atıyosun? Ne yapayım bende mi alayım 808, tövbe tövbe
DarkredBlue61 Üye 0MG90' Alıntı: Hava mı atıyosun? Ne yapayım bende mi alayım 808, tövbe tövbe Genişletmek için tıkla ... Yok Canım Olurmu Öyle Şey Sadece Durumu Şey Etmek İçin Şey Etmiştim
0MG90' Alıntı: Hava mı atıyosun? Ne yapayım bende mi alayım 808, tövbe tövbe Genişletmek için tıkla ... Yok Canım Olurmu Öyle Şey Sadece Durumu Şey Etmek İçin Şey Etmiştim
perperek Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ağaç kütüğü bizim buralarda pek çiçek böcek yok malesef böyle saçma şeyleri çekiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ağaç kütüğü bizim buralarda pek çiçek böcek yok malesef böyle saçma şeyleri çekiyorum
4MaGuS Üye arkadaşlar hızlı resimde upload ettiğinizde doğrudan erişim linkini paylaşırmısnız bu şekilde yaklaştırma yapamıyoruz direk siteye giriyor
arkadaşlar hızlı resimde upload ettiğinizde doğrudan erişim linkini paylaşırmısnız bu şekilde yaklaştırma yapamıyoruz direk siteye giriyor
GuiTaRisT111 Üye Arkadaşımın Nokia Asha 501 telefonuyla çekildi. Panoramik çekimi deneyelim dedik. Araç/Kastamonu manzarası
Arkadaşımın Nokia Asha 501 telefonuyla çekildi. Panoramik çekimi deneyelim dedik. Araç/Kastamonu manzarası
4MaGuS Üye yasinemir95' Alıntı: Ascend P1 / Bursa Genişletmek için tıkla ... resim güzelde mekanı çıkartamadım tam nerede burası
yasinemir95' Alıntı: Ascend P1 / Bursa Genişletmek için tıkla ... resim güzelde mekanı çıkartamadım tam nerede burası
Türk-X Üye DarkredBlue61' Alıntı: 62 Mp 61 Mp Genişletmek için tıkla ... Cep telefonuyla çekilmedi mi 62-61 Mp nasıl oluyo ?
DarkredBlue61' Alıntı: 62 Mp 61 Mp Genişletmek için tıkla ... Cep telefonuyla çekilmedi mi 62-61 Mp nasıl oluyo ?
4MaGuS Üye PsicoSociaL' Alıntı: Cep telefonuyla çekilmedi mi 62-61 Mp nasıl oluyo ? Genişletmek için tıkla ... bir kaç resmin birleşimi olduğu için tahmini 2 resim var 808 41mp (aslında 38mp olduğunu düşünürsek) daha fazla olması lazım düşük ayarda falan mı çekildi acaba
PsicoSociaL' Alıntı: Cep telefonuyla çekilmedi mi 62-61 Mp nasıl oluyo ? Genişletmek için tıkla ... bir kaç resmin birleşimi olduğu için tahmini 2 resim var 808 41mp (aslında 38mp olduğunu düşünürsek) daha fazla olması lazım düşük ayarda falan mı çekildi acaba
yasinemir95 Üye 4MaGuS' Alıntı: resim güzelde mekanı çıkartamadım tam nerede burası Genişletmek için tıkla ... Osmangazi kent meydani taraflari
4MaGuS' Alıntı: resim güzelde mekanı çıkartamadım tam nerede burası Genişletmek için tıkla ... Osmangazi kent meydani taraflari