Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Bu fotoğrafı çeşmede çektim.Evet kullanıyorum...
Evin Benim Gibi Müsaitmi MEsela Benim Ev Ankaranın Göbeği Denilecek Yerde Ama Hala Elektrik Telleri Geçiyor Önünden Tüm Resimleri Maf Ediyor Malesef Bunlara Dikkat Etmelisin En İyisi Çatiya Çıkıp Çekmek Bunlar Tamamsa Trimpotun Varmi?

perperek

Üye
pek müsait değil ama müsait bir yer bulduğum zaman işime yarar... tripodum yok nereden temin edebiliriz acaba

Tepkiler: 0MG90 ve DarkredBlue61
pek müsait değil ama müsait bir yer bulduğum zaman işime yarar... tripodum yok nereden temin edebiliriz acaba
Trimpoddan Ziyade Şu Tutucu Önemli

Trimpodlar Yine 20 30 TL Bişey de Şu Tutucu Pahali Biraz 25 Tlyemi Ney Almiştimda Daha Bulamadım Netten Şipariş Vermiştim Numarasınıda Hatırlamıyorum Üzerindede Yazmasa Gerek Yada Buna Benzer Birşey Alman Lazım.Yada Hiç Masraf Yapma Diyecemde Buda Biraz Zor Oda Söyle Telefonu Sabit Bir Yere Koyacaksın Artık Balkon Demirinemi Yaslarsın Naparsın Sana Kalmiş Öyle Çekersin Tabi Bu Arada İstediğin Açiyi Yakalamak vede Telefonu Diş Etkenlerden Korumak Şart Bunlari Hallederim ve Sadece Şimşek Resmi Çekmek İçin Alacağim Dersen Bence Gerek Yok Ha Yok BenGece Resim Çekeceğim Uzun Pozlama Yapacağim Telefonun Hakkını Vereceğim Dersen Bi 50 60 TL İster SöyleyeyimTrabzon Of Devamları Gelicek

Tepkiler: Kerim., Türk-X ve perperek

perperek

Üye

Gerçekten güzel çekimler isterseniz cep telefonu fotog. sitesinede fotograflarınızı ekleyebilirsiniz

Tepkiler: DarkredBlue61
Gerçekten güzel çekimler isterseniz cep telefonu fotog. sitesinede fotograflarınızı ekleyebilirsiniz
Tşkler Bakarım Bir Ara Çok Resim Var Sıkıntı.Napıcaksın Alıcakmısın Trimpod?

Komşunun çakma S4 ü ile bi deneme yapayım dedim. HDR var, bilekliğimi çektim

avast

Üye
Nexus5

Tepkiler: Kerim., OttomaN TigeR, perperek ve 1 kişi daha

0MG90

Üye
Instagram ile düzenledim, efekt Hudson(kırpıldı kötü gözükebilir)