najanaja Üye başıma talih kuşu kondu sayısalmı oynasam ne 1. si ön kamera diğerleri arka. Bu arada şapkanın değişme zamanı gelmiş Bu kadar kötü olduğunu farketmemiştim
başıma talih kuşu kondu sayısalmı oynasam ne 1. si ön kamera diğerleri arka. Bu arada şapkanın değişme zamanı gelmiş Bu kadar kötü olduğunu farketmemiştim
Emrah_-06 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gamlı.byks Üye Emrah_-06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunları Nexus 5 ile mi çektin
Emrah_-06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunları Nexus 5 ile mi çektin
gamlı.byks Üye Emrah_-06' Alıntı: Evet yukarıdaki gülleride nexus 5 ile çektim. Genişletmek için tıkla ... çok iyi
gamlı.byks Üye Emrah_-06' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bişey değil Peki Nexustan memnun musun ? yoksa g2 mi önerirsin biliyorum yeri değil ama konu kirliliği olmasın
Emrah_-06' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bişey değil Peki Nexustan memnun musun ? yoksa g2 mi önerirsin biliyorum yeri değil ama konu kirliliği olmasın