Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

NFKeskin

Üye
Bunlar da benden Galaxy S3

Üstteki ters duruyor düzeltemedim.

Tepkiler: Mayk29, YENİÇeri1362, Kerim. ve 6 diğerleri
Yemin Ediyorum Çok Resim Var Ama Upload Sıkıntım Var Kim Uğraşacak Yoksa Varya Resme Boğardım Sizi Neyse Siz Atın Bari

avast

Üye
Yemin Ediyorum Çok Resim Var Ama Upload Sıkıntım Var Kim Uğraşacak Yoksa Varya Resme Boğardım Sizi Neyse Siz Atın Bari
arada gaza geilyorum soyle bi 808 bulsam sadce kamera icin 300 e falan direk alcam

Tepkiler: DarkredBlue61
Lumialara o yüzden aklım kaymıyo değil özellikle 1020

Tepkiler: hsynkckygcı@
808 öyle uçuk bişey değil bulur ya

O Fiyata Bulman İmkansız Bulsaydı Çizik Doludur Ekranı Kırıktır Bieşeydir :P
Kameranin Hakkını Vereceksiniz Alın Yoksa Parayi İsraf Etmeyin Özelliklede O Ağirliği Kendinize Yük Etmeyin
Yok şuan var telefonum ama kamera konusunda çok iyiler.

Forumda satıyolardı bi ara. Hatta mağazarda 750 ye seri sonu falan satıyolardı araştır bulursun 50 tl mi isterim.

plusgen

Üye

Çalıştığım gemi biraz sallanıyordu.netlik ayarı yapamadım.oto focus modunda da fena olmadı sanki

Tepkiler: Mayk29, 4MaGuS, boran9999 ve 3 diğerleri
Forumda satıyolardı bi ara. Hatta mağazarda 750 ye seri sonu falan satıyolardı araştır bulursun 50 tl mi isterim.
Bi Ara Değil :P Everytime Lazım Bize Ayrıca Cihaz Nasıldı Temizmi Ekranımı Patlakti Yada USB SOketimi Bozuktu Nesi Vardi Öyle O Fiyata Gitmez Sıfırı 700 800 TL Cıvari Zaten Şu An

_Shinku_

Üye
Lumia 1020, fotoğraf bilgileri için EXIF bakabilirsiniz.

Tepkiler: Mayk29, boran9999, 4MaGuS ve 1 kişi daha

4MaGuS

Üye
gece çekimi

Tepkiler: boran9999

Tepkiler: Mayk29, Silinen Üye 2149105, OttomaN TigeR ve 4 diğerleri

NFKeskin

Üye
Gayet iyi yakalanmış bir fotoğraf, gün batımı çekimi denemiştim ama pek başarılı olamamıştım. Bkz :

(Fotoğrafı ararken başka bir tane daha buldum. )

Tepkiler: Mayk29 ve boran9999
Kameraya ışık vurduğunda diğer yerler siyah çıkıyo güneş ışığından yararlandım. Efekt var tabi ama sade gökyüzü güzel dursun diye yoksa orjinaliyle pek farkı yok teşekkür ederim

Tepkiler: NFKeskin