Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Bunlar Taze Taze Buyrun

808 8-34 MP
Hayır fotoğrafı snapseed de duzenledım ne fark eder sonuçta ham made sağlam
Attiğim Resimler Orjinal Nasıl Olacak Efekt Yok?

_Shinku_

Üye

Adobe Lightroom'da hafif efekt verirken beyaz dengesini bozmuşum o zaman. Pozlamayla alakası yok çünkü.
Kardeş yap efekt kapısalım okey?

Gel kardeşim kapışalım efektli:

Tepkiler: 4MaGuS
Adobe Lightroom'da hafif efekt verirken beyaz dengesini bozmuşum o zaman. Pozlamayla alakası yok çünkü.
Yok O Tür Yerlerde Normal Şeyler.Ama Belki O Kadarda Olmamiştir Bilemem Ama Bence Bir Dahakine Denersen Güzel Sonuçlar Elde Edebilirisn

Anlatamiyorum Galiba

1020 İlemi Çektin?

_Shinku_

Üye
Yok O Tür Yerlerde Normal Şeyler.Ama Belki O Kadarda Olmamiştir Bilemem Ama Bence Bir Dahakine Denersen Güzel Sonuçlar Elde Edebilirisn
Anlatamiyorum Galiba
1020 İlemi Çektin?

Evet, tripodsuz gece fotoğrafından bahsediyorsan. Tripod olsa çok daha iyi olacak.

Yarar sanırım yaramaması için bir sebep yok.

Telefonla snapseed filan kullanarak efekt verme bilgisayardan Photoshop veya Lightroom kullan bence.
Eyvallah Yarın Bi Denerim Olmazsa Bakalım Nolur Hali Hazırda Bi Dünya Resim Var Cihaz 20.000 Resimi Devirdi Neredeyse İşe Yarasınlar Bari

Konu biraz kaynamış

LG G2 ;

Edit: sanırım hızlı resim yükle sitesiyle ilgili sorunlar var özür.

Tepkiler: mehsevim, somurtukk, By_Casparov ve 3 diğerleri
Nesquik

Tepkiler: 4MaGuS ve boran9999

NOT : Makro çekimler telefonun önüne basit plastik bi büyüteç tutularak çekilmiştir hiç birinde crop yoktur..

Tepkiler: Mayk29, By_Casparov, Kerim. ve 6 diğerleri
Bursa Irgandı Köprüsü S III Mini

Tepkiler: 4MaGuS ve Türk-X