DarkredBlue61
Üye
Attiğim Resimler Orjinal Nasıl Olacak Efekt Yok?Hayır fotoğrafı snapseed de duzenledım ne fark eder sonuçta ham made sağlam
İyide O Resim HDR Değil Mi?
Bir Beyaz Kaliti Daha
Kardeş yap efekt kapısalım okey?Bunlar Taze Taze Buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
808 8-34 MP
Attiğim Resimler Orjinal Nasıl Olacak Efekt Yok?
Bunlarda Normal DeğilBeyaz katili derken?
Beyaz dengesini nasıl anlıyoruz bana normal geliyor.
Ben Anlamam efektlerden İstersen Onlar ve Benzelerini Göndereyiim Sen Yap Yine KapişalimKardeş yap efekt kapısalım okey?
Bunlarda Normal Değil
Pozlamayı -0,3-0,7ye Alsan Kurtarırdı Bence
Ben Anlamam efektlerden İstersen Onlar ve Benzelerini Göndereyiim Sen Yap Yine Kapişalim
Kardeş yap efekt kapısalım okey?
Yok O Tür Yerlerde Normal Şeyler.Ama Belki O Kadarda Olmamiştir Bilemem Ama Bence Bir Dahakine Denersen Güzel Sonuçlar Elde EdebilirisnAdobe Lightroom'da hafif efekt verirken beyaz dengesini bozmuşum o zaman. Pozlamayla alakası yok çünkü.
Anlatamiyorum GalibaAdobe Lightroom'da hafif efekt verirken beyaz dengesini bozmuşum o zaman. Pozlamayla alakası yok çünkü.
Gel kardeşim kapışalım efektli:
1020 İlemi Çektin?Adobe Lightroom'da hafif efekt verirken beyaz dengesini bozmuşum o zaman. Pozlamayla alakası yok çünkü.
Gel kardeşim kapışalım efektli:
Atim Bende Orjinallerini Sen Efekt Yap ?Pc ye geçince bombalıcam
Yok O Tür Yerlerde Normal Şeyler.Ama Belki O Kadarda Olmamiştir Bilemem Ama Bence Bir Dahakine Denersen Güzel Sonuçlar Elde Edebilirisn
Anlatamiyorum Galiba
1020 İlemi Çektin?
İyiymişEvet, tripodsuz gece fotoğrafından bahsediyorsan. Tripod olsa çok daha iyi olacak.
İyiymişBendemi Doğalliği Bırakıp Efekt Eklesem Resimlere
DNG YOk Malesef.Ama Bi Deneyeyim Uzun Pozlamada İşe Yararmiki?Ekle de fotoğrafın orjinali güzelse efektli hali de güzel oluyor eğer 808'de DNG çekme varsa DNG çekip Adobe Lightroom'da oynamalar yapabilirsin.
DNG YOk Malesef.Ama Bi Deneyeyim Uzun Pozlamada İşe Yararmiki?
Eyvallah Yarın Bi Denerim Olmazsa Bakalım Nolur Hali Hazırda Bi Dünya Resim Var Cihaz 20.000 Resimi Devirdi Neredeyse İşe Yarasınlar BariYarar sanırım yaramaması için bir sebep yok.
Telefonla snapseed filan kullanarak efekt verme bilgisayardan Photoshop veya Lightroom kullan bence.
NOT : Makro çekimler telefonun önüne basit plastik bi büyüteç tutularak çekilmiştir hiç birinde crop yoktur..
Bu büyüteç bahsini 1-2 yerde daha okumuştum gerçekten görüntüye artısı çok oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?