4MaGuS Üye yağmurlu havada çok güzel kareler çekilir diyip, kendimi dışarı atıp ne gördüysem çektim çok güzel resimler olmasada ve aralarından bir tane yağmurlu olsada paylaşayım istedim
yağmurlu havada çok güzel kareler çekilir diyip, kendimi dışarı atıp ne gördüysem çektim çok güzel resimler olmasada ve aralarından bir tane yağmurlu olsada paylaşayım istedim
Emrah_-06 Üye kskmehtap' Alıntı: LGg2 instagram gün isigi efekti var. Genişletmek için tıkla ... Burası hamamönümü
kskmehtap Üye Emrah_-06' Alıntı: Burası hamamönümü Genişletmek için tıkla ... İzmir karataş tarafları. Hamamonu mu orasını bilmiyorum
Emrah_-06' Alıntı: Burası hamamönümü Genişletmek için tıkla ... İzmir karataş tarafları. Hamamonu mu orasını bilmiyorum
Emrah_-06 Üye Yol değil o zaman benim dediğim yer ankarada ordaki evlere benziyoda Güneş ışığınıda yok edebilseydim daha güzel olabilirdi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yol değil o zaman benim dediğim yer ankarada ordaki evlere benziyoda Güneş ışığınıda yok edebilseydim daha güzel olabilirdi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
jdmsaint Üye Lumia 920 2.resim nokia Creative studio da düzenlendi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
avast Üye hocam simdi bi fotograf cektim kusumu ama etrafgı sıyah beyazc kusumu renkli kalsın ıstyıroum ansıl yapabilirim androidde varmı boyle bi program
hocam simdi bi fotograf cektim kusumu ama etrafgı sıyah beyazc kusumu renkli kalsın ıstyıroum ansıl yapabilirim androidde varmı boyle bi program
mhmtkrtp Üye avast' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tamam kuş güzel ama sen sanki karşındakine hareket çekiyorsun gibi geldi bana? Şeytan ayrıntıda gizli demişler...
avast' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tamam kuş güzel ama sen sanki karşındakine hareket çekiyorsun gibi geldi bana? Şeytan ayrıntıda gizli demişler...
4MaGuS Üye avast' Alıntı: Soruna biri cevap verebilir mi Genişletmek için tıkla ... androidte nasıl bilmiyorum ancak lumialarda nokia crativ studyoda yaptım ben buyur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 19 Nis 2014
avast' Alıntı: Soruna biri cevap verebilir mi Genişletmek için tıkla ... androidte nasıl bilmiyorum ancak lumialarda nokia crativ studyoda yaptım ben buyur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
avast Üye tadalar' Alıntı: androidte nasıl bilmiyorum ancak lumialarda nokia crativ studyoda yaptım ben buyur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İste bu aradigim bunu yapabilecek android program varmi
tadalar' Alıntı: androidte nasıl bilmiyorum ancak lumialarda nokia crativ studyoda yaptım ben buyur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İste bu aradigim bunu yapabilecek android program varmi
4MaGuS Üye avast' Alıntı: İste bu aradigim bunu yapabilecek android program varmi Genişletmek için tıkla ... hiç bilgim yok android kısmında bir araştırma yapın
avast' Alıntı: İste bu aradigim bunu yapabilecek android program varmi Genişletmek için tıkla ... hiç bilgim yok android kısmında bir araştırma yapın
jdmsaint Üye avast' Alıntı: İste bu aradigim bunu yapabilecek android program varmi Genişletmek için tıkla ... picsart
avast' Alıntı: İste bu aradigim bunu yapabilecek android program varmi Genişletmek için tıkla ... picsart
jdmsaint Üye avast' Alıntı: Demiyorum hemen Genişletmek için tıkla ... efektlere gir en altta color fşlan var kurcala bulursun
avast' Alıntı: Demiyorum hemen Genişletmek için tıkla ... efektlere gir en altta color fşlan var kurcala bulursun
avast Üye Oldu da çok ugrastiriyo gibi ya bide nazi yerler. Olmadi elime dokundurunca. Normal renk cikmiyo turuncu cikiyo
Oldu da çok ugrastiriyo gibi ya bide nazi yerler. Olmadi elime dokundurunca. Normal renk cikmiyo turuncu cikiyo