Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Bence şimdiki telefonların kamerası en kötü denilenle bile mükemmel denecek fotoğraflar elde edilebilir.

Tepkiler: boran9999

4MaGuS

Üye
L920 nokia crativ studyo oynamalı

4MaGuS

Üye
resimde contrast ve doygunluk az biraz ondan hafif beyazlık var resimde saygılar..
aslında orta kısımdaki beyazlıktan bahseiyorsanız onu ben yaptım yan kenarları bulanıklaştırmak için silindirik bir şekilde iç kısmı netlenen dış kısmını bozan ayarı yapınca otomotik böyle yaptı ama hoşuma gitmişti benim

güneş merkezli resim almışsınız galiba ortayı netleştirip kenarlara bulanıklık verip biraz constrat biraz da doygunluk vererek daha iyi bi görüntü elde edilebilirdi sanki güneş merkezli resim almışsınız galiba ortayı netleştirip kenarlara bulanıklık verip biraz constrat biraz da doygunluk vererek daha iyi bi görüntü elde edilebilirdi sanki

4MaGuS

Üye
çok fazla arttırmadan biraz daha oynama yaptım

sekajmer

Üye
Kameranın gece çekimi harika! 6 katman lens ile mükemmel yakın çekim yapıyor . ve ozel kamera uygulamaları ile 10 üzerinden 9 puanı hak ediyor.

Kameranın gece çekimi harika! 6 katman lens ile mükemmel yakın çekim yapıyor . ve ozel kamera uygulamaları ile 10 üzerinden 9 puanı hak ediyor.
discovery eliteyi beğenmez isem büyük ihtimalle onu alıcam lumia serisi 10 numara çıkdığından beri gelişme gösteriyor

Tepkiler: Mayk29, OttomaN TigeR, boran9999 ve 3 diğerleri

Türe

Üye

Tepkiler: Mayk29 ve boran9999