PriZm Üye Köpek sürekli kıpraştığı için net çıkmadı Benim telefon ve G2 ekran kıyaslaması (S4 ile çekilmiştir)
4MaGuS Üye bir kaç su ve akşam ay resmi gece 22:00 civarında hiç bir ayar yapılamdan otomotik aniden çekilen bir resim bence fena degil elimde biraz sallanmış gibi bir tanede akşam üzeri teknosada çekilen bir resim
bir kaç su ve akşam ay resmi gece 22:00 civarında hiç bir ayar yapılamdan otomotik aniden çekilen bir resim bence fena degil elimde biraz sallanmış gibi bir tanede akşam üzeri teknosada çekilen bir resim
boran9999 Üye baby_face_' Alıntı: Galaxy S4 Genişletmek için tıkla ... Alan derinliği ileri düzeyde başarılı Çok beğendim konuya eklenmiş Çok başarılı yaratıcı Fotoğraflardan bir tanesi tebrikler. . Son düzenleme: 25 Kas 2013
baby_face_' Alıntı: Galaxy S4 Genişletmek için tıkla ... Alan derinliği ileri düzeyde başarılı Çok beğendim konuya eklenmiş Çok başarılı yaratıcı Fotoğraflardan bir tanesi tebrikler. .
baby_face_ Üye boran9999' Alıntı: Alan derinliği ileri düzeyde başarılı Çok beğendim konuya eklenmiş Çok başarılı yaratıcı Fotoğraflardan bir tanesi tebrikler. . Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
boran9999' Alıntı: Alan derinliği ileri düzeyde başarılı Çok beğendim konuya eklenmiş Çok başarılı yaratıcı Fotoğraflardan bir tanesi tebrikler. . Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
PureFood Üye @~N.A.W.Y~ yağmur ve yağmurla ilgili her şey acayip derecede ilgimi çeker, müthiş çekmişsin tebrikler.
@~N.A.W.Y~ yağmur ve yağmurla ilgili her şey acayip derecede ilgimi çeker, müthiş çekmişsin tebrikler.
PriZm Üye boran9999' Alıntı: Oldukca başarılı tebrik ederim kardeş. Genişletmek için tıkla ... PureFood' Alıntı: @~N.A.W.Y~ yağmur ve yağmurla ilgili her şey acayip derecede ilgimi çeker, müthiş çekmişsin tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler arkadaşlar
boran9999' Alıntı: Oldukca başarılı tebrik ederim kardeş. Genişletmek için tıkla ... PureFood' Alıntı: @~N.A.W.Y~ yağmur ve yağmurla ilgili her şey acayip derecede ilgimi çeker, müthiş çekmişsin tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler arkadaşlar