Yasminozz Üye bende herşey az olmasına rağmen yine de çabuk bitiyo şarj çünkü msjlaşmak çok çabuk bitiriyo şarjı....bazen her sabah şarj ediyorum...
bende herşey az olmasına rağmen yine de çabuk bitiyo şarj çünkü msjlaşmak çok çabuk bitiriyo şarjı....bazen her sabah şarj ediyorum...
Hellboy® Üye Konu Sahibi yasminoz' Alıntı: bende herşey az olmasına rağmen yine de çabuk bitiyo şarj çünkü msjlaşmak çok çabuk bitiriyo şarjı....bazen her sabah şarj ediyorum... Genişletmek için tıkla ... evet haklısın Aksam telefonun acık kalması da buyuk oranda etkılıyormus sarj suresını
yasminoz' Alıntı: bende herşey az olmasına rağmen yine de çabuk bitiyo şarj çünkü msjlaşmak çok çabuk bitiriyo şarjı....bazen her sabah şarj ediyorum... Genişletmek için tıkla ... evet haklısın Aksam telefonun acık kalması da buyuk oranda etkılıyormus sarj suresını
PAPADOC Üye yasminoz' Alıntı: bende herşey az olmasına rağmen yine de çabuk bitiyo şarj çünkü msjlaşmak çok çabuk bitiriyo şarjı....bazen her sabah şarj ediyorum... Genişletmek için tıkla ... aynen günde 400-500 mesaj yazınca öyle oluyor her gün şarj ede ede anası aglıyor bataryanın parmak felci geçirecem bi gün
yasminoz' Alıntı: bende herşey az olmasına rağmen yine de çabuk bitiyo şarj çünkü msjlaşmak çok çabuk bitiriyo şarjı....bazen her sabah şarj ediyorum... Genişletmek için tıkla ... aynen günde 400-500 mesaj yazınca öyle oluyor her gün şarj ede ede anası aglıyor bataryanın parmak felci geçirecem bi gün