Püf Noktası Cep Telefonu Bağımlılığı (naçizane öneriler+bagimlılığı kontrol etmek için uygulama tavsiyem)

Konu Sahibi
Cep Telefonu Bağımlılığı (naçizane öneriler+bagimlılığı kontrol etmek için uygulama tavsiyem)
Merhaba Maxicep halkı bugün sizinle giderek artmakta olan bir sorunu tartışacağız.Özellikle kendim yazmaya özen gosterecegim bazı kaynaklardan yararlanacağım örnekler verecegim bunuda söyleyeyim .Umarım faydalı olur, (gereksiz mesajlar şikayet edilecektir) hadi başlayalım.

Telefonlar nerdeyse biyolojik bir parçamız olmaya başladı,her dakika yanımızda taşıdığımız bu nimet giderek bagimlilik haline gelmekte, sosyal haayatı olumsuz etkilemekte.

Öncelikle aşağıdaki maddeden en az 5 belirti sizde varsa tartışmasız "bir cep telefonu bağımlısınız"

1)Uyuduğumda cep telefonum ulaşabileceğim yerde durur.
2)Sık sık cep telefonu melodimi değiştiririm.
3)Cep telefonumu her zaman yanımda taşırım.
4)Cep telefonumu sık sık kontrol ederim.
5)Cep telefonumu kullanmaktan günlük işlerime vakit ayıramıyorum. 6) Kendimi kötü hissettiğimde cep telefonumu kullanmak bana iyi gelir.
7)Başkalarıyla sohbette veya yemekte birlikteyken bile cep telefonumu sık sık kullanırım.
8)Cep telefonumu kullanmadığım zamanlarda kendimi kötü hissederim.

Sonuç olarak, cep telefonu bağımlılığı,sanırım hepinizde var veya acayip yakınsınız

bilgisemti.tr.gg/Cep-telefonun-yararlar%26%23305%3B-ve-zararlar%26%23305%3B.htm

kusura bakmayın arkadaşlar mobil olduğum için fazla detaya giremiyorum, ama inanın bana bu siteye bi Göz atmalısınız.
Ayrıca hayatımızın çoğunu birkaç inçlik bir cihazın içersinde geçirmek ne kadar doğru olabilirki ?

Uygulama tavsiyeme gelirsem eğer;

1.PHONE ADDICT

2.BREAKFREE
1.BREAKFREE
bu uygulama sayesinde cep
telefonunuza ne kadar baktığınızı öğrenebilir ve daha birçok şey yapabilirsiniz

2. PHONE ADDICT
Uygulamalara zaman atayabilir, telefonunuz için zaman ayarlaması yapabilir bu sayede telefonunuzu
kontrollü bir şekilde kullanabilirsiniz

Arkadaşlar biraz kısa olmuş olabilir-mobil olduğum için kusura bakmayın

breakfree link

Son düzenleme:
evet bağımlılık olayı olabilir ama bu çözümler çok saçma hiç bir işe yaramaz

Invoke

Üye
Yazdığın belirtilerin hiçbiri yoksa ne oluyor kardeş?

Konu Sahibi
Yazdığın belirtilerin hiçbiri yoksa ne oluyor kardeş?
Telefonun başında ne kadar ve hangi amaçla duruyorsun ?

Bu arada herkesin çözümü kendisindedir, ben sadece öneri veririm.O uygulamalar ise sadece kendini bir süre kontrol etmeye yarar oda kullanıcının idaresine bağlıdır

heathrow

Üye
Bağımlılık türlü türlü:
-Telefonu whatsapp, sosyal ağlar, gazete, oyun vs. için kullananlar var(standart kullanıcı).
-Telefonun yazılımı ile oynayanlar var, modifiye edenler var.
-Yeni çıkacak modelleri, yeni gelişmeleri sıkı şekilde takip edenler var.
-Forumlarda konunun uzmanları var.
-Sık telefon değiştirenler var.

blackaid

Üye
birazda bu telefona göre değişiyor telefonum arızalandığında eski telefonu kullanmak zorunda kalmıştım whatsapp,oyun,uygulama felan olmayınca baağımlılıkta olmuyor