EFECEL Üye Ben E75 kullanıcısıyım ve gerçekten çok memnunum tek elle yazman gerektiğinde normal klavyeyi kullan çift el istersen kaydır yana tam qwerty kullan yavaşlama problemide yok ayrıca saglam ve gercekten cok sık bır telefon.
Ben E75 kullanıcısıyım ve gerçekten çok memnunum tek elle yazman gerektiğinde normal klavyeyi kullan çift el istersen kaydır yana tam qwerty kullan yavaşlama problemide yok ayrıca saglam ve gercekten cok sık bır telefon.
S'nek Valesi Üye .Ya kaça aldın E75'i bende N79la takas yapmayı düşünüyorum ama bir türlü uygun telefon bulamadım tavsiye eder misin?
.Ya kaça aldın E75'i bende N79la takas yapmayı düşünüyorum ama bir türlü uygun telefon bulamadım tavsiye eder misin?
ari_gsm Üye vertice v650 süper bir telefon çin dokunmatiklerden en iyi randumanı bundan aldım fiyatı 350 400tl arası --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vertice v650 süper bir telefon çin dokunmatiklerden en iyi randumanı bundan aldım fiyatı 350 400tl arası --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kingmortall Üye kesinlikle nokia n79 5 megapiksel kamera carl zeiss tessar lensli outofocus lu wlan da var kesinlikle nokia n79 derim
kesinlikle nokia n79 5 megapiksel kamera carl zeiss tessar lensli outofocus lu wlan da var kesinlikle nokia n79 derim