Cep telefonlarından PC deki interneti kullanmak !!

Sponsorlu Bağlantılar

furina

Üye
arkadaslar ben 7610 da denedim ama basarili olamadim. 7610 da yapabilen varsa cevaplarini bekliyorum.

m.ozan

m.ozan

Üye
biri baglantıyı resimleyip zipli halde sitede yayınlayamazmı.o kadar fazla denedim ki.kosede port bağlatısı ile ilgili hiç birsey gelmiyor

kucukprens54

Üye
arkadaslar olmuyor yaw yapan varsa yazsın sunu hayır madem pm lere cevap vermıonuz buraya yazın barı

endera

Üye
ben sorunsuz sekılce sx1 ıle baglanıyorum en ufak problemım yok... benım amacım kendılerıne aıt pc suıt yada moruter gıbı programları kullanmadan ınternete baglanamazmıyız...

ve bu ıs ıcın hangı browserı tavsıye edersınız

mathman

Üye
bu işlem bluetooth dışında data kablosu ile yapılabilir mi?

lionhyena

Üye
cümleten kolay gelsin telefonum 6600 burda çok detaylı anlatmışınız fakat bende bağlayamadım evde Adsl ile bağlanıyorum burda anlatılan bağlantı noktalarında

bağlantı ismi : lionhyena
veri taşıyıcı :gprs
erişim noktası ismi: not: buraya yazılacak isim bluetooth cihazının eşleşdiği isimmi olacak benimki narkotikmesela bunumu yamam gerekiyor

bilgisayarda pcsuit bağlanıyor eşleşme tamam fakat bendede internet bağlanmıyor
tüm portları işaretledim yinede olmadı

nerde yanlış yapıyoruz

oksijen

Üye
arkadaşlar 6600 telefonumla sabaha kadar uğraştım belki bin takla attım ama olmadı, yapabilen biri olduysa şöyle detaylı bir anlatım yaparsa sevinirim.

saygılar

Jaws

Üye
6600 da olmuyor heral bende ne yaptıysam olmadı kafayı yicem.

salagil

Üye
heee ben şimdi n gage le bağlanmayı başardım tek sorunum şimdilik full versiyon bi opera bulmak burdaki opera n gage de çalışmıyo...

suvaribey

Üye
Originally posted by erdemefe@May 28 2005, 02:29 AM
yav benim tel 6630 onda veri taşıyıcısı bölümünde sadece paket veri var başka seçenek yok şunu 6630 yapan arkadaş yokmu
[post=65881]Quoted post[/post]​
Bende tam bu soruyu soracaktım. Bendekide 6630 ve aynen kardeşimin dediği gibi. Tabi dolayısı ile bir türlü bağlanamıyorum.

ahmet3005

Üye
benim tel.6600 ve bluetooth un markası ıvt corparation blueoleil.ve kafayı yiycem bluetooth la bilgisayarı(pc suite) ile eşleyemiyorum lütfen yardım elinizi uzatın

eon

Üye
arkadaslar ne cok ugrasmissiniz ya. pc suite 6.6 'yi kurun :) 'connect to the internet' diye bir bolum var oraya girdikten sonra zaten baglanirsiniz internete :) hayirli olsun....

m.ozan

m.ozan

Üye
Originally posted by eon@Oct 12 2005, 10:59 AM
arkadaslar ne cok ugrasmissiniz ya. pc suite 6.6 'yi kurun :) 'connect to the internet' diye bir bolum var oraya girdikten sonra zaten baglanirsiniz internete :) hayirli olsun....
[post=189365]Quoted post[/post]​
bunu bir denemek lazım ;;)

fredy2

Üye
Originally posted by eon@Oct 12 2005, 10:59 AM
[post=189365]Quoted post[/post]​

arkadaşım adamlar bilgisayardaki interneti cep telefonuna nasıl aktarabiliriz olayını anlatıyorlar

senin dediğin ise cep telefonundaki interneti bilgisayara aktarır. ( yoksa senin dediğini zaten pc suite kurar kişiler zaten görüyor değilmi )

Usta_AsH

Üye
ee hala beceremeyen var mı

guranfb1907

Üye
ya abilerim benim telefonum 6230i bana herşeyi anlatırmısınız ayrıntlarına kadarb şu anda online olan warsa lütfen bende bağlantılarda erişim noktaları yok lütfen anlatın şimdiden teşekküe ederim..

yokmu şu anda online olan lütfen yardım edinnn

cambaz

cambaz

Üye
mRouter dediğiniz ne oluyor arkadaşlar... çeşit çeşit yol dendeim ama beceremdim pc telefonu görüyor bağlantısı var ama ben telden msn giremdim. help me ?

AHMET2525

AHMET2525

Üye
illa pc suite ile telefona baglanmak gereklimi bendeki pcsuite6,6 nokia 6600 a baglanmıo,telefonu tanıtırken telefonu buluo ama sifrei tele sorarken telefonda hic bise sormuo o yüzden telefonu tanımıo

devrim56

Üye
arkadaşlar bende de nokia 6260 var ben de denedim ama bilgisayardaki interneti telefonda kullanamadım şunu biri ayrıntılı anlatsın lütfen

AHMET2525

AHMET2525

Üye
yardımları bekliyoruz

Üst Alt