cep telefonlarında PDA ve wireless ne işe yarıyo biri bana anlatabilir mi acaba???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mupra

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonlarında PDA ve wireless ne işe yarıyo biri bana anlatabilir mi acaba???
iki telefon arasında kaldım hemen hemen özellikleri aynı ama birinde PDA var diğerinde ise wireless. lütfen yardım edin!!!

slmmm

slmmm

Üye
arkadaşım pda dediğin şey cep bilgisayarı gibi yani çubukla kalemle falan kullanılıyo.Wireless kablosuz ağ gibi düşün internete girmek için.beleş internet msn vs vs:)
ben olsam wireless derdim.

--------------- Ekleme ---------------

Ama tbi telefonların modeli markası falan da önemli.

mupra

Üye
    Konu Sahibi
biri n81 diğeri 6120 classic

furkano

furkano

Üye
Aynen hocam wriless olmalı yaa.. Valla istanbulun her yerinde beleşe konuşurduk ozaman:)

eses_nuri

eses_nuri

Üye
kesinlikle n81 derim ben sana wifi (wireless) .ok iyi bir özellik bedava nete girebiliyorsun büyük amvlere gidince falan acayip iyi oluyor 10-15 tane ağ yakalaya biliyosun avmlerde ister beleş telefonla konuş ister beleş mzn yada internet sitelerinde dolaş ;)

hackerby17

hackerby17

Üye
kardesim n81 ile ne alakası var wireless istiosan nokia n82 dede n95 tede bu mevcut ^^

eses_nuri

eses_nuri

Üye
n81 de mevcut değilmi???

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
n95 DE WARDIR...

ycg35

ycg35

Üye
arkadaş wireless ile pda nın ne olduğunu sormuş kardeş pda kişisel dijital asistan yani diğer arkadaşların dediği cibi kısacası cep bilgisayarı cep bilgisayarlarının çoğunda wireless mevcut wireless ise kablosuz ağ ortamı wireless i kullanarak internette surf yapabilirsin tabii wireless in olduğu yerlerde şifresi açıksa bedava :)

ronaldo-mami

Üye
nokia 5800 xpresmuzic te varrr

bilgekralll

Üye
arkadaslar n 73 ten sonraki tum n serisi nokialarda wirelles var. e serisinde ise e53 ten sonrakilerde var ve bi kac modelinde daha var... ve pda yi arkdslar anlatmis zaten... rom degeri ve cpu hizi en az wrls kadar onemli onlaraDa bakmani oneririm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt