Motorola T190 > Malzeme kalitesi benim için iyi sayılırdı ama Tuş Takımı küçük ve kullanışsız olmakla beraber çok çabuk yazılar vs. kalkıyordu.
Motorola C350 > T190'dan sonra bir başka Motorola olan C350 aldım ve o da beni 1 sene idare etti , onun da tuş takımı silindi ve yan Motorola bantlarının boyaları kalktı.Ama malzemesi baya bi dayanıklıydı ki okuldaki dayanıklılık testlerinde hep birinci geldi.1.5 Metreden yere bırakma testinden başarıyla ayrıldı , kapağı bile açılmıyordu
Nokia 7610 > Motoroladan sıkıldım ve bir daha dönmemek üzere Nokia 7610 aldım , malzeme kalitesi benim için yeterli.Ufak çizikler var ama abartılacak kadar da değil.Memnunum yani
Nokia 6230i > Tek şikayetim telefon ortadan ayrılacak gibi durması , hoparlör bölgesi kapaktan kopacak gibi duruyor ama daha çizik yok , ondan da memnunum
Sony Ericsson K750i > Yere düşmesine rağmen sadece çok küçük bir çizik var ama çizik bile denmeyecek kadar küçük , görülmeyen bir çizik. Kullananlar QuickShare yazısı düşüyor vs. diyorlar ama 6 aydır o bölgede tek bir çizik yok.Joystick de öyle Yani ondan da memnunum.