Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
hocam sitede tüm nokia modellerinin zil seslerini paylaşmışsın 10 numara bi paylaşım olmuş gerçekten.çok teşekkür ederim.
yanlız sana ufak bi sorum olacak cevaplarsan sevinirim.mesela kendi 6300 telefonumda bulunan bazı zil seslerini silmek istiyorum fakat telefonda sil göstergesi aktif değil.bluett.ile giriyorum telefona ama bu seferde o zil sesleri orjinal olduğu içinmidir nedir görünmüyor.senin tavsiye edebileceğin bi program var mı acaba bu zil seslerini silmemiz için?
on numara olmuş kardeş eline sağlık yalnız küçük bir ricam olsa senden ben şu hamdi beyin telefonu gibi çalan ağır bir zil sesi varya onu arıyorum ama bir türlü bulamıyorum bir yardımcı olsursan sevinirim.